Σε μεγάλη δυσκολία θα βρεθεί ο Χρήστος όταν κάποιος πολύ κοντινός του στη “Γη της Ελιάς” ανακαλύψει την παράνομη σχέση του με την Αριάδνη.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Βρίσκει τον ανιψιό να αγκαλιάζει την Αριάδνη

Ο Λυκούργος, ο οποίο ώς τώρα είχε συνειδητοποιήσει την αδυναμία του ανιψιού του προς την Αριάδνη, είχε ελπίδες πως ο γάμος του Χρήστου θα τον είχε σταματήσει.

Παρ’ όλα αυτά, ο Λυκούργος θα ανακαλύψει πως οι ελπίδες του αποδεικνύονται λανθασμένες. Βρίσκει τον ανιψιό να αγκαλιάζει την Αριάδνη, και αυτό προκαλεί βαθύ θλίψη και απογοήτευση. Ο Λυκούργος είναι πολύ δεμένος με την γυναίκα του ανιψιού του, την Αφροδίτη, και θέλει να τους δει να είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Αυτό που ακολουθεί είναι να δούμε πως ο Λυκούργος θα αντιμετωπίσει την κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει μια συνάντηση με τον Χρήστο για να του εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.

Ο Λυκούργος του λέει: «Ντροπή σου ανιψιέ. Δεν περίμενα αυτό από σένα». Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος αντιλαμβάνεται τις συνέπειες των πράξεων του και αισθάνεται ενοχές.