Η Μάγισσα: Στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς «Η μάγισσα», που μας μεταφέρει στη Μάνη του 1817, έρχονται νέες ανατροπές, με τον Αντρέι Σιντόροφ να μοιράζεται τις σκέψεις του με την Θεοφανώ…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι ζητάει από την Θεοφανώ να ανοίξει τα χαρτιά της

Ο Αντρέι Σιντόροφ πλησίασε τη Θεοφανώ και αποκάλυψε τις σκέψεις του σχετικά με τον θάνατο της Χάιδως. «Πιστεύω ότι η Χάιδω πλήρωσε με τη ζωή της επειδή βρέθηκε μπροστά σε κάτι που δεν έπρεπε να δει«, της είπε.

Η Θεοφανώ έκπληκτη ρωτά: «Σαν τι;». Στη συνέχεια, ο Αντρέι απαντά πως υποψιάζεται πως ο θάνατος της Χάιδως θα τον οδηγήσει στον ένοχο για το βρέφος.

Τότε, η Θεοφανώ ρωτά τι πιστεύει εκείνη, εκφράζοντας την απορία της για τον λόγο που μοιράζεται μαζί της αυτές τις θεωρίες. «Γιατί υπολογίζετε τη γνώμη μου;», του λέει και Ο Αντρέι απαντά: «Πάντα οι υπηρέτες γνωρίζουν περισσότερα από τα αφεντικά τους» και τη ρωτάει αν φοβάται ότι θα μπλέξει. Η Θεοφανώ του απαντά με αυτοπεποίθηση: «Δεν έχω τίποτα να χάσω. Και αν κάτι ήξερα, θα το έλεγα στον καπετάνιο».

Στη συνέχεια, ο Αντρέι τη ρωτά, «Ακόμα και αν αφορούσε κάποιο μέλος της φαμίλιας του;» και εκείνη τον ρωτάει τι πιστεύει εκείνος πως έμαθε η Χάιδω, όμως ο Αντρέι απαντά με αίνιγμα, «Δεν γίνεται να ανοίγω μόνο εγώ τα χαρτιά μου, πρέπει να μου δώσεις και εσύ κάτι…»