Η Μάγισσα επεισόδια – Ο Μάρκος θα βιώσει τραγικές στιγμές στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η μητέρα του, Αναστασία, θα χάσει τη ζωή της από τα χέρια της Δαμιανής. Η συγκλονιστική αυτή απώλεια θα σημάνει ένα δυσάρεστο κεφάλαιο στη ζωή του.

Η Μάγισσα επεισόδια – Ο Μάρκος πνίγεται στις ενοχές

Η αρχή της τραγωδίας βρίσκεται στην άλωση του πύργου των Λασκαραίων από τους Γερακάρηδες, υπό την καθοδήγηση του Τζανή. Με πάθος για εκδίκηση, επιτίθεται ακόμα και στον πύργο του ίδιου του πατέρα, του Μιχαήλ, με απόλυτη επιτυχία. Οι προσπάθειες του Τζανή ανταμείβονται με θρίαμβο, ενώ η Θεοφανώ κρύβεται μέσα στον πύργο με τον γιο της για να γλιτώσει. Παράλληλα, η Δαμιανή συμμαχεί με τον Τζανή στα σχέδια τους ενάντια στους Λασκαραίους. Αν και η Αναστασία διακρίνει τις προθέσεις της, και προσπαθεί να της βάλει φρένο.

Ωστόσο, η Δαμιανή, με μανία, επιτίθεται και σκοτώνει την Αναστασία, αφήνοντας τον Μάρκο και τον Μιχαήλ σε απόλυτη θλίψη. Ο Μάρκος, γεμάτος ενοχές, αντιλαμβάνεται την αδυναμία του να προστατέψει τη μητέρα του. Η απώλεια της Αναστασίας σηματοδοτεί ένα βαθύ πόνο στην ψυχή του, που θα επηρεάσει την εξέλιξη της πλοκής στη συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ