Το Ναυάγιο – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, ο Πέτρος και ο Στελής συνεργάζονται για να αποκαλύψουν τα σχέδια του Ιπποκράτη, ο οποίος είναι ύπουλος. Η Ειρήνη επιστρέφει από την κλινική σε κατάσταση απόγνωσης, αρνούμενη να πιστέψει ότι το παιδί της έχει πεθάνει.

Το Ναυάγιο – Τελειώνουν τον Ιπποκράτη

Ο Πέτρος προσπαθεί να τη στηρίξει, ενώ ο Στελής έρχεται από την Κρήτη για να τη στηρίξει ως πραγματικός πατέρας. Ο Πέτρος αποκαλύπτει στον Στελή τις υποψίες του για τον Ιπποκράτη, οι οποίες επιβεβαιώνονται από τον ίδιο το Στελή. Αμφότεροι αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τον Ιπποκράτη μαζί. Η προσπάθειά τους να αποκαλύψουν το σχέδιο του Ιπποκράτη για την αλλαγή των μωρών αντιμετωπίζει εμπόδια. Η Ειρήνη εμμένει στην πεποίθησή της ότι το παιδί της έκλαψε όταν γεννήθηκε και ζει.

Ο Πέτρος και ο Στελής θα συνεργαστούν στενά για να αποκαλύψουν την αλήθεια και να προστατέψουν την Ειρήνη από τα σκοτεινά σχέδια του Ιπποκράτη. Ποιες είναι οι αντιδράσεις της Ειρήνης όταν μαθαίνει για τις υποψίες του Πέτρου και του Στελή σχετικά με τον Ιπποκράτη; Θα αποδεχτεί την αλήθεια ή θα αρνηθεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που αγάπησε και εμπιστεύθηκε μπορεί να έχει σκοτεινές προθέσεις;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ