Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος, εξακολουθεί να αναζητά τα ίχνη της αδερφής του, ελπίζοντας να φτάσει στον δολοφόνο της. Κατά τη διάρκεια των έρευνών του, ανακαλύπτει ότι μετά τον Σπύρο, η Κατερίνα είχε συναντήσει και τον Αλέκο. Αυτό το στοιχείο τον κάνει να συνειδητοποιήσει πως πρέπει να εντοπίσει και αυτόν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος εντοπίζει τον Αλέκο και τον οδηγεί στο τμήμα…

Ωστόσο, όταν προσπαθεί να βρει τον Αλέκο μετά την αποφυλάκισή του, εκείνος είναι εξαφανισμένος και η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει είναι η Άννα, η οποία από τη μεριά της, αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του παππού Γεράσιμου. Μαζί, ακολουθούν τα ίχνη που τους οδηγούν στο μικρό δωματιάκι όπου ο βρίσκεται Αλέκος.

Ο Σταύρος τον οδηγεί στο τμήμα για κατάθεση, αλλά ακόμα και τώρα, η πορεία της έρευνάς του δεν είναι εύκολη. Ο Αλέκος αποκαλύπτει πως η Κατερίνα του είχε ζητήσει να συναντηθούν και του είχε αναφέρει για τα χρήματα που είχε κλέψει ο Μάρκος, δίνοντας του νέο ραντεβού για να τα επιστρέψει.

Ωστόσο, σε αυτό το ραντεβού, η Κατερίνα δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αυτή η αποτυχία τον απογοητεύει βαθύτατα και καθώς οι έρευνές του Δημήτρη και του Ανδρέα δεν προχωρούν, ο Σταύρος αποφασίζει να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης στον Τύπο, αφού είναι πεπεισμένος ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσει η έρευνα.

Ο Δημήτρης αντιτίθεται στην ιδέα αυτή, αλλά ο Μαυρίδης είναι αποφασισμένος να το κάνει. Καθώς ο Σταύρος μιλά στους δημοσιογράφους, ο Δημήτρης, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, παρατηρεί τα μαύρα ρούχα που φορούσαν τα θύματα. Αυτό το γεγονός τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι ο δολοφόνος επιλέγει τα θύματά του με ιδιαίτερη προσοχή, σαν να ήταν όλοι μέλη μιας οικογένειας…