Σασμός: Ο Αντρέας πνιγμένος από τύψεις ζητάει συγχώρεση από την γιαγιά Ειρήνη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Στο δωμάτιο της εντατική

Ο Αντρέας μαθαίνει ότι η γιαγιά Ειρήνη έπειτα από την έντονη συζήτηση που είχαν οι δυο τους, σωριάστηκε στο έδαφος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σπεύδει στο πλευρό της. Φορώντας την απαιτούμενη ειδική στολή, μπαίνει στο δωμάτιο της εντατικής, όπου βρίσκεται η αγαπημένη του θεία. Στέκεται από πάνω της και αρχίζει να της μιλά με δάκρυα στα μάτια.

«Σχώρα με, θεία. Είσαι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που ήθελα να πάθει κακό. Γιατί ενώ ήξερες την παράνομη σχέση της μάνας μου, τση συμπαραστάθηκες χωρίς να ζητήσεις αντάλλαγμα. Και όταν έφυγε από τη ζωή, έδωσες μάχη να μην πουν κουβέντα για εκείνη. Σου μίλησα άσχημα και απότομα. Ο πόνος μου μιλούσε θεία, συγχώρεσέ με. Και αν μου πάθεις κακό και είμαι εγώ η αιτία, θα ανοίξω με τα χέρια μου το χώμα και θα μπω μέσα. Δεν θα φύγεις μονάχη, θα έρθω μαζί σου, παρέα», λέει και, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η γιαγιά Ειρήνη φαίνεται να ανταποκρίνεται, κουνώντας τα δάχτυλα του χεριού της.