Έρωτας φυγάς Β’ κύκλος: η Αλεξάνδρα αποφυλακίζεται προσωρινά μετά από μία κρίσιμη κατάθεση του Ιάσονα. Παρόλα αυτά, την περιμένει ένα νέο, δύσκολο ταξίδι… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Ηη Ευγενία εύχεται τον θάνατο της Αλεξάνδρας

Ο Θωμάς Γιαννίκος και ο Κώστας Θεοδώρου, οι δύο επενδυτές από την Αθήνα, είναι αποφασισμένοι να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, τα οποία στρέφονται εναντίον όσων τους αντιτάχθηκαν στο παρελθόν και εμπόδισαν τις επιχειρηματικές τους προθέσεις. Ο στόχος τους αρχικά είναι ο Στέφανος. Αποφασισμένοι να αποκτήσουν γη στο Κιάρι, σχεδιάζουν να πείσουν τη Μαργέτα να μπλεχτεί στην πολιτική, προκειμένου να την τραβήξουν σε έναν παγίδα.

Οι δύο αδίστακτοι άνδρες είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τον στόχο τους, καθώς βιάζονται να αποκτήσουν γη και τα μέτρα που λαμβάνουν είναι ακραία. Ταυτόχρονα, ο Αλκιβιάδης, πιστός εντεταλμένος του Στέφανου, προσφέρει γενναιόδωρα χρήματα στον Ιάσονα για την αγορά των κτημάτων του και μπαίνει στο στόχαστρο των Αθηναίων.

Παρά τις προειδοποιήσεις του Παράσχου προς τον Δεμερτζή για τον επερχόμενο κίνδυνο, ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να πουλήσει τα κτήματά του, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα και να αποχωρήσει από το Κιάρι. Σε αυτήν την προσπάθειά του, όμως, τον εμποδίζει η Μαργέτα.

Η συμμαχία αυτή προκαλεί μια μεγάλη ήττα για τους Αθηναίους οικοπεδοφάγους, οι οποίοι αναγκάζονται να αλλάξουν κατεύθυνση στις επιθέσεις τους. Από την άλλη πλευρά, η Αλεξάνδρα αποφυλακίζεται προσωρινά μετά από μία κρίσιμη κατάθεση του Ιάσονα. Παρόλα αυτά, την περιμένει ένα νέο, δύσκολο ταξίδι, καθώς τα παιδιά της εξακολουθούν να είναι κρυμμένα στο σπίτι της μυστηριώδους γυναίκας.

Την ίδια στιγμή, η Νότα καταστρώνει ένα νέο σχέδιο για να βοηθήσει την Ευγενία να βγάλει από τη μέση την Αλεξάνδρα, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η Μαργέτα ξεκινά μια έρευνα για την ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας που έχει επαφές με τον γιο της.