Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 117 – Ο Χριστόφορος ανακαλύπτει μία φωτογραφία και άμεσα αναζητά απαντήσεις από τον Χρήστο.

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 117 – Μία φωτογραφία καίει την Βικτώρια

Εκείνος αναφέρεται σε όλα τα εγκλήματα της Βικτώριας και του υπενθυμίζει πως ο Άγης δεν ανήκει στη γενεαλογική του γραμμή. Ο Χριστόφορος αιτήται αποδείξεις για να τον πείσει, ωστόσο η αμφιβολία αρχίζει να τον πνίγει σχετικά με την Βικτώρια. Αποφασίζει να προβεί σε έρευνες για να επαληθεύσει τις πληροφορίες που δέχτηκε. Δεν χρειάζεται να αναζητήσει πολύ, καθώς η Στέλλα, ερωτευμένη με τον Χριστόφορο, του παραδίδει το πρώτο κομμάτι του παζλ μπροστά στο σπίτι του.

Στην Αμαλία, τον Σίμο και την Πολυξένη, η Βικτώρια παρουσιάζει μια παραμυθένια ιστορία, ζητώντας να διατηρηθεί μεταξύ τους ως επτασφράγιστο μυστικό. Αν και προσπαθούν να συμφωνήσουν με αυτό, η Πολυξένη και η Αμαλία επιμένουν στην παράδοση των στοιχείων στις αρχές, ενώ η Βικτώρια προσποιείται την συγκατάθεση της, έχοντας άλλα σχέδια στο μυαλό της. Η Βικτώρια, αντιμέτωπη με την απειλή αποκάλυψης των ενοχών της, καταβάλλει προσπάθειες να εξαλείψει κάθε αποδεικτικό στοιχείο, ακόμα και μέσω εμπρησμού, ενώ προσπαθεί να στρέψει την έρευνα εναντίον άλλων.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ