Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει μια άκομψη πρόταση γάμου στην Ιουλία κι είνη πεισμώνει και αποφασίζει να τον παιδέψει πριν του πει το πολυπόθητο «Ναι»… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει δεύτερη πρόταση γάμου στην Ιουλία

Την ί ώρα όλη η κοινωνία σχολιάζει την επανασύνδεσή τους, αν και κανείς δεν τους έχει δει επίσημα μαζί, εκτός από την Αρετή η παραμονεύει.

Η δεν εισπράττει το ενδιαφέρον του Φίλιππου και του κάνει παράπονα, ενώ η Μαργαρίτα συνεχίζει να ζει έναν εφιάλτη καθώς η αρνητική συμπεριφορά του γιου της προς τον Γεράσιμο ξεπερνά κάθε όριο.

Ο Κίμωνας πιέζει τη Δήτρα να σκεφτεί το ενδεχόμενο της μετάθεσης της στην Αθήνα, μιας και σε κάποια στιγμή ο ίδιος θα πρέπει να επιστρέψει στη βάση του.

Ο Δημοσθένης, εντελώς αντίθετος με την σχέση του γιού του με την υπαστυνόμο, του αποκαλύπτει ένα μέρος της παράνομης δράσης δράσης του, πιστεύοντας πως έτσι θα τον απομακρύνει οριστικά από εκείνη. Παράλληλα, βάζει μπρος το μέρος του πανούργου σχεδίου του, το οποίο θα τον φέρει μια από την περιουσία της Μυρτάλης.

Ο Κίμωνας αδυνατεί να πιστέψει ότι ο του είναι έμπορος ναρκωτικών, ενώ η Μυρτάλη προσπαθεί να πάρει δάνειο από την τράπεζα για να το χρέος της στον Δημοσθένη, όμως το αίτημα της απορρίπτει.

Ο Ισίδωρος καλεί κόσμο στο σπίτι του για φαγητό και ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Αθηνά και ο Μιχάλης, γεγονός που κάνει την ατμόσφαιρα βαριά και αμήχανη. Στο τέλος της βραδιάς, ο εισαγγελέας συνοδεύει την Αθήνα μέχρι το σπίτι της…

Από την άλλη, ο Αλέξης στην προσπάθεια του να ξεχάσει την Μυρτάλη, βγαίνει μόνος του για ποτό, γνωρίζει μια κοπέλα και καταλήγει να περνάει όλη τη νύχτα μαζί της.

Κι ενώ ο Στάθης κάνει δεύτερη πρόταση γάμου στην Ιουλία, αυτή τη φορά επίσημα με μονόπετρο δαχτυλίδι, η Μυρτάλη μη έχοντας άλλη επιλογή ομολογεί στον θείο της πως δανείστηκε ένα υπέρογκο ποσό από τον Δημοσθένη, προκειμένου να συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κι εκείνος γίνεται έξω φρενών…