Μαύρο Ρόδο: Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά του Καστρινού, τα κτήματα της μονής παραχωρούνται σε αυτόν. Επομένως, η Πολυξένη θα μπορέσει να ξαναρχίσει τα παιχνίδια της με τον Θέμη και τον Λευτέρη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Μαύρο Ρόδο.

Μαύρο Ρόδο: Στενή παρακολούθηση

Η Κύρα προσπαθεί να σώσει την εγγονή της από τον Βίκο. Η συνάντηση του Βίκου με τον Παράσχο φέρνει ανατροπές, καθώς ο Βίκος παραγγέλνει σφαίρες και ο Παράσχος φοβάται ότι θα τον σκοτώσει με αυτές.

Ο Θέμης υπόσχεται στη Φιλαρέτη ότι θα αναλάβει προσωπικά να ξεδιαλύνει την εμπλοκή του Ζαμάνου στην υπόθεση του παιδιού της…

Ο Βίκος ζητά να τοποθετηθεί ένας κοριός στο γραφείο του Θέμη από τη Θάλεια. Στη συνέχεια, Εντοπίζονται τα στοιχεία για έναν άνδρα που επιτέθηκε στον Σταυρίνο και την Τασούλα.

Η Κασσιανή επιθυμεί να διώξει τον Γεράσιμο, ενώ η Ελισάβετ, που επηρεάστηκε από τα σκληρά λόγια της Κασσιανής, αποφασίζει να φύγει από το μοναστήρι. Ωστόσο, παίρνει ακόμα μία απόφαση που είναι πολύ σημαντική για τη ζωή της. Ποια θα είναι αυτή η απόφαση;

Η Ευτυχία λέει στον Λευτέρη το μεγάλο μυστικό του Γεράσιμου και αυτός αισθάνεται καταρρακωμένος μετά την αποκάλυψη για τον θάνατο του Διακοσάββα. Παράλληλα, ο Γεράσιμος είναι αγνοούμενος.

Ο Βίκος συναντά την Αλεξία, η οποία του ζητά απευθείας να μάθει εάν είναι άραγε υπεύθυνος για τον θάνατο της Αγγελικής. Παράλληλα, η Ελισάβετ εντοπίζει μια αφίσα του Διακοσάββα κολλημένη στην είσοδο του σπιτιού της στην Πάτρα. Αφού αρχικά πανικοβάλλεται, αποφασίζει να λύσει για πάντα τα άγχη της σχετικά με το παρελθόν της.

Νύχτα πάθους για Γεράσιμο Νατάσα!

Ο Γεράσιμος βρίσκεται σε μια κατάσταση κατάθλιψης μετά την απόρριψη από την Ελισάβετ και έχει καταφύγει στο ποτό. Τυχαία συναντά τη Νατάσα, μια τραγουδίστρια που είχε σχέσεις με τον Πέτρο και τον Παράσχο, αλλά πλέον νιώθει μόνη της και απογοητευμένη. Οι δυο τους αναπάντεχα βρίσκονται κοντά και περνούν μια νύχτα γεμάτη πάθος.