Σασμός: Μαθιός και Βασιλική, Αργυρώ και Αστέρης, Καλλιόπη. Αυτό είναι το μέλλον των ηρώων στη σειρά… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Μαθιός, Βασιλική, Αργυρώ, Αστέρης, Καλλιόπη

Μαθιός και Βασιλική
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η σειρά εάν ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίζα Λαμπροπούλου δεν συμμετέχουν στον επόμενο κύκλο. Οι δύο ηθοποιοί έχουν ήδη συνομιλήσει με την παραγωγή της σειράς και έχουν δηλώσει απερίφραστα ότι επιθυμούν να συνεχίσουν να υποδύονται τους ρόλους τους, που αποτελούν δύο από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βασιλική δεν θα μάθει εύκολα ότι ο σύζυγός της σκότωσε τον πρώην σύντροφό της, τον Στεφανή, και υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να μην το μάθει ποτέ. Ωστόσο, οι προκλήσεις δεν θα λείψουν από την οικογένειά τους. Από τη μια, η παρουσία του Ευθύμη στο σπίτι τους θα προκαλεί συνεχώς νέες εξελίξεις, ενώ από την άλλη, η ένταση μεταξύ της οικογένειας και του Παύλου Βρουλάκη δεν θα επιλυθεί εύκολα.

Καλλιόπη Σταματάκη
Η καπετάνισσα Μαρία Τζομπανάκη μεταμορφώθηκε σε μια θετική ηρωίδα στη δεύτερη σεζόν της σειράς, γεγονός που άρεσε στο κοινό και στην παραγωγή. Έτσι, ήταν φυσικό να συνεχίσει να παίζει στην τρίτη σεζόν. Ωστόσο, η Μαρία έθεσε τους δικούς της όρους για την παρουσία της στη σειρά. Συγκεκριμένα, απαιτεί μεγαλύτερο μέρος του σεναρίου να είναι κομμένο και γραμμένο πάνω της.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Καλλιόπη, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Μαρία, θα ζήσει μια ερωτική ιστορία στην τελευταία σεζόν της σειράς. Πιθανόν να δούμε και το παρελθόν του χαρακτήρα της, σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν οι λόγοι που την κάνουν να είναι έτσι όπως είναι στο παρόν.

Ανάμεσα στους πιθανούς έρωτες της Καλλιόπης, ένα όνομα που ακούγεται είναι ο Παύλος Βρουλάκης. Ένας έρωτας που θα έχει όλα τα εχέγγυα για να καταλήξει σε γάμο. Αυτό και αν θα είναι φοβερή ανατροπή…

Αργυρώ και Αστέρης
Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στην τρίτη σεζόν, όπως έγινε γνωστό. Ωστόσο, λέγεται πως οι δύο τους θα συνεχίσουν και θα ολοκληρώσουν τον έρωτα του Αστέρη και της Αργυρώς, ο οποίος έχει βάλει σε κίνδυνο όλους τους ήρωες της Άνω Ποριάς και κυρίως τις οικογένειές τους.

Στο τέλος του φετινού κύκλου, λέγεται ότι ο Αστέρης θα μάθει ότι ο Πετρής είναι γιος του και θα αντιδράσει στο μυστικό που του είχε κρατήσει η Αργυρώ. Αυτό συμβαίνει από τη στιγμή που είχαν αποφασίσει να μην κρύβουν πλέον πράγματα ο ένας από τον άλλον. Στην τρίτη σεζόν, παρόλα αυτά, οι δυο τους θα ενωθούν και πάλι, και λέγεται πως επιτέλους θα μείνουν μαζί για πάντα.