Ο Παράδεισος των Κυριών: ο Αποστόλης προτείνει στη Μάγια να βάλει την Πολυξένη στον κόσμο του «Μπραζίλ»…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Με τον Άγη να παραμένει στο Άγιον Όρος, η Πολυξένη επισκέπτεται τη συγχωριανή της, τη Μάγια, προκειμένου να την βοηθήσει να βρει δουλειά. Κατά την διάρκεια αυτής της συνάντησης, ο Αποστόλης, που βρίσκεται κρυμμένος στο σπίτι της, ακούει τη συζήτηση και προτείνει στη Μάγια να βάλει την Πολυξένη στον κόσμο του «Μπραζίλ».

Ο Ντίνος, ο Βύρωνας και η Λιζέτα επισκέπτονται τη Βικτώρια, απειλώντας τη ότι θα αποκαλύψουν το σκοτεινό παρελθόν της αν δεν τους βοηθήσει να εντοπίσουν την κόρη της Μιράντα. Η Βικτώρια, αναγκασμένη, φαίνεται ότι υποκύπτει, έχοντας βέβαια ένα δικό της σχέδιο: πείθει μια νέα κοπέλα, τη Νικολέτα (που υποδύεται η Αμαλία Σγουμποπούλου), να παίξει τον ρόλο της κόρης της Μιράντας, προκειμένου να αποφύγει τις δυσάρεστες επιπτώσεις της απειλής.

Η Δάφνη, γεμάτη χαρά, εγκαινιάζει το δικό της κατάστημα με το όνομα «Μπον Βιβέρ», ακριβώς δίπλα από τον «Παράδεισο». Αυτό που δεν περίμενε είναι η απροσδόκητη επιστροφή του Μεμά, που επιτέλους γυρίζει από τη Γερμανία. Μάλιστα, η Δάφνη αποφασίζει να τον προσλάβει στο κατάστημά της, και γρήγορα αναπτύσσουν στενή σχέση.

Στη συνέχεια, μετά από ένα δείπνο, ο Ντίνος συνοδεύει την Αμαλία πίσω στο σπίτι της. Ο Ρένος βλέπει αυτήν τη σκηνή και, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ενημερώνει αμέσως τον Σίμο, ο οποίος δυσαρεστημένος από αυτό, είναι έτοιμος να μαζέψει τα πράγματά του και να μην ξανά εμφανιστεί στον «Παράδεισο».