Για την Καλλιόπη και τον Μαθιό τα χτυπήματα συνεχίζονται. Από τη μία ο Αστέρης αποκηρύσσει την οικογένειά του και από την άλλη η Εύα βάζει στόχο να εκδικηθεί τον μεγάλο γιο της καπετάνισσας…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο θάνατος του Νικηφόρου είναι ένα τεράστιο χτύπημα για τους Σταματάκηδες, το οποίο έχει ολέθριες συνέπειες. Ωστόσο, προτού προλάβουν να συνέλθουν από αυτή την απώλεια και να κατανοήσουν πλήρως τον χαμό του νεαρού, αντιμετωπίζουν ένα ακόμη πλήγμα, κι αυτή τη φορά από έναν δικό τους άνθρωπο, τον Αστέρη.

Ο Αστέρης, μετά την λήψη σημειωμάτων που αναφέρουν ότι ανήκει σε μια οικογένεια φονιάδων, αρχίζει να σκέφτεται ότι ίσως και αυτός με τον Πετρής, ο Μαθιός με τον Στεφανή και η μάνα του με τον Άγγελο, έχουν βάψει τα χέρια του με αίμα.

Αυτό, λοιπόν, τον κάνει να απομακρυνθεί από την οικογένειά του. Ωστόσο, η μεγαλύτερη απογοήτευση για τον Αστέρη έρχεται όταν μαθαίνει ότι η ίδια η μητέρα του γνώριζε για τον φόνο που έκανε ο Μαθιός και τον κάλυπτε και η αλήθεια τον σοκάρει.

Η σύγκρουσή τους είναι έντονη, και η οικογένεια των Σταματάκηδων βρίσκεται σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Τις επόμενες ημέρες, ο Μαθιός και η Βασιλική προσπαθούν να τον πλησιάσουν, αλλά ο Αστέρης διατηρεί απόσταση. Παίρνει ακόμη μια απόφαση που θα επηρεάσει το μέλλον της οικογένειάς του, γνωρίζοντας ότι αυτό θα τους διαλύσει και θα τους αποδυναμώσει.

Συγκεκριμένα, ο Αστέρης, αισθανόμενος προδομένος από τον Μαθιό και την Καλλιόπη, αποκηρύσσει την οικογένειά του και αποφασίζει να διαχωρίσει την περιουσία τους, με την βοήθεια της Στέλλας, επιθυμώντας να αφήσει πίσω τα πάντα και να φύγει από την Κρήτη με την Αργυρώ και το παιδί τους. Όσο κι αν προσπαθούν Μαθιός και Καλλιόπη να του αλλάξουν γνώμη, εκείνος φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση να κόψει κάθε επαφή με την οικογένειά του.

Η Καλλιόπη παρακολουθεί την οικογένειά της να διαλύεται αντί να ενώνεται ενάντια στους Βρουλάκηδες. Όμως, ο Αστέρης δεν είναι η μόνη απειλή για τον Μαθιό και την Καλλιόπη, καθώς την ίδια ώρα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η Εύα επιθυμεί να εκδικηθεί τον Μαθιό.

Συγκεκριμένα, η Εύα είναι πεπεισμένη ότι ο Σταματάκης είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του αδερφού της,Ευθύμη, και επιδιώκει να πάρει εκδίκηση. Στα επόμενα επεισόδια, μάλιστα, θα παρακολουθήσουμε μια πλοκή της Εύας που απειλεί τον Μαθιό.