Ο Παράδεισος των Κυριών Επόμενα Επεισόδια: Κλείνουν την Στέλλα σε ψυχιατρικό ίδρυμα…

Μόνο η Βικτώρια είναι ικανή να σκεφτεί ένα τόσο τρομακτικό σχέδιο… Απειλώντας τη Λιζέτα με όπλο και χρησιμοποιώντας κρυφή κάμερα για να καταγράφει κάθε βήμα της (με σκοπό να αθωώσει τον εαυτό της αργότερα), την οδηγεί στο έγκλημα… Ό,τι συμβεί στη συνέχεια υπερβαίνει κάθε όριο φαντασίας, καθώς η Λιζέτα αναγκάζεται να πυροβολήσει τον Άγη – χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σώσει τον εαυτό της.

Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την διαβολογυναίκα που δεν διστάζει να βγάλει από τη μέση ακόμα και τον άνθρωπο που τον έχει μεγαλώσει σαν δικό της παιδί. Όταν η Πολυξένη εμφανίζεται τρομαγμένη στο σπίτι των Μπουραντά και τους ενημερώνει για ένα ανώνυμο γράμμα που έλαβε, αναφέροντας ότι ο Άγης εξαφανίστηκε ξανά και πιθανώς κινδυνεύει, είναι ήδη πολύ αργά, αλλά κανείς δεν το γνωρίζει ακόμα…

Ο Χριστόφορος, ταραγμένος, παρά τις αντιρρήσεις της Βικτώριας (για λόγους που είναι προφανείς), ενημερώνει την αστυνομία. Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης, διαπιστώνοντας την εξέλιξη της σχέσης της Όλγας με τον Σωτήρη, αποφασίζει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για να τους χωρίσει.

Ταυτόχρονα, οι γιατροί, βλέποντας τα εξαιρετικά αποτελέσματα των κλινικών και εργαστηριακών εξετάσεων της Στέλλας, συνειδητοποιούν ότι η νεαρή κοπέλα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα κι έτσι αποφασίζουν να την κλείσουν σε ψυχιατρικό ίδρυμα για περαιτέρω παρακολούθηση και φροντίδα.