Ο Παράδεισος των Κυριών Επόμενα Επεισόδια: Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Άγης αποφασίζει να επικοινωνήσει με την Πολυξένη. «Λυπάμαι για όλα, να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω. Είμαι καλά, αλλά δεν πρόκειται να γυρίσω πίσω. Βρίσκομαι σε ένα μοναστήρι στο Άγιο Όρος. Πρόσεξε μην πεις τίποτα σε κανέναν», της λέει εμπιστευτικά, αλλά η Πολυξένη το μοιράζεται με την Αμαλία.

Στη συνέχεια, ο Σίμος ενημερώνει τη Βικτώρια για τα νέα σχετικά με τον Άγη, κι εκείνη πανικόβλητη δεν διστάζει να δώσει ακόμα μία εντολή θανάτου: «Θέλω να στείλεις κάποιον και να τον σκοτώσει»!

Παράλληλα, η Λιζέτα παραμένει κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο, προσπαθώντας να βρει τρόπο να διαφύγει. Ο Χριστόφορος μπαίνει στο δωμάτιό του και βλέπει τη Στέλλα αναίσθητη, έχοντας άδεια μπουκαλάκια από χάπια δίπλα της. Σε κατάσταση πανικού, φωνάζει για βοήθεια, και η Στέλλα μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Πάρης, άθελα του κρυφακούει τη συνομιλία του Σίμου και της Δωροθέας με τον Χρήστο: «Βάζεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο. Θα τον αναλάβω εγώ και θα πάρουμε πίσω την περιουσία κι από αυτόν και από τον Αποστόλη», ακούει τον Σίμο να λέει και Ο Πάρης αρχίζει να υποπτεύεται τις προθέσεις του.