«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» ΑΝΤ1 – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 11-12

Ο Άλκης αισθάνεται για πρώτη φορά καλά με την επίσκεψη του πατέρα του… Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:30 στον AΝΤ1. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Ο πρώτος από εμάς.

Ο Πρώτος Από Εμάς 1/11 Επεισόδιο 12

Η Έλενα θέλει να απολύσει τη Μάρθα μετά από ένα λάθος που έκανε στο γραφείο. Η Σοφία παλεύει με τα συναισθήματά της όταν μαθαίνει, με τον χειρότερο τρόπο, πως ο Νώντας έχει γυναίκα και ότι μάλιστα περιμένει παιδί μαζί της. Η Έλσα απογοητεύεται από τη στάση του Τάσου που την αποφεύγει και που της υπενθυμίζει συνεχώς πως έχει κοπέλα. Η Αθηνά ανησυχεί για τον Άλκη καθώς την παράκουσε και έθεσε σε κίνδυνο την υγεία του.

Η Έλενα προσπαθεί να αποτρέψει την Κάτια από το να παντρευτεί τον Έβαν. Η γυναίκα του Νώντα βλέπει τον Νώντα και την Σοφία να φιλιούνται μέσα στο αυτοκίνητο. Τους ακολουθεί και φτάνει στο σπίτι της Σοφίας όπου της ανοίγει ο Κοσμάς. Ο γάμος του Έβαν και της Κάτιας είναι σε εξέλιξη, όμως η Κάτια δείχνει να το έχει μετανιώσει. Τελευταία στιγμή, μπροστά σε όλους τους καλεσμένους είναι έτοιμη να ακυρώσει τα πάντα…

Ο Πρώτος Από Εμάς 2/11 Επεισόδιο 13

H Κάτια τελικά λέει το «ναι» βγάζοντας από την άσχημη θέση τον Έβαν που για λίγο πίστεψε ότι δεν ήθελε να τον παντρευτεί. Η Έλενα και ο Νικόλας θα τσακωθούν για ακόμη μία φορά και η αιτία είναι τα μυστικά που κρατάει ο ένας από τον άλλον.

Ο Άλκης αισθάνεται για πρώτη φορά καλά με την επίσκεψη του πατέρα του και μάλιστα παίρνει κουράγιο από τα λόγια του. Η Κάτια έχει φύγει για το ταξίδι του μέλιτος, αλλά σκέφτεται συνεχώς τον Άλκη που έχει ξεκινήσει τις ακτινοθεραπείες. Ο Άλκης απομονώνεται κατά τη διάρκεια των θεραπειών και δεν δέχεται να δει κανέναν.

Όλοι ανησυχούν, δεν ξέρουν με ποιον τρόπο να τον προσεγγίσουν και τι να του πουν. Τελικά ο Νικόλας και ο Φίλιππος πηγαίνουν στο σπίτι του «πραξικοπηματικά» με τον Άλκη να τους διώχνει και να ξεσπά σε κλάματα.