Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Ο Ιάσονας, πλέον, έχει ξεγράψει την Μαργέτα ως μητέρα του, αντικαθιστώντας την με την Ουρανία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Αυτή η απόφαση δυσαρεστεί τη Μαργέτα

Αυτή η απόφαση δυσαρεστεί τη Μαργέτα. Δεν μπορεί να δεχτεί την στάση του Ιάσονα απέναντι στην Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους, όπως και το μίσος του εναντίον του Στέφανου.

Την επόμενη μέρα, ο Ιάσονας επισκέπτεται το αρχοντικό, αλλά αντιμετωπίζει αποκλεισμό καθώς η Μαργέτα έχει βάλει φύλακες να του απαγορεύσουν την είσοδο. «Αν δεν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου, δεν θα έχεις ποτέ ξανά πρόσβαση σε αυτό το σπίτι» του λένε. Ο Ιάσονας προσπαθεί να κάνει ένα βήμα προς το αρχοντικό, αλλά η Μαργέτα τον απειλεί με το όπλο της για να τον διώξει.

Στη συνέχεια, η ισχυρή κυρία του Κιάρι αναλαμβάνει τον έλεγχο της εταιρείας, αλλάζοντας το όνομά της και δωρίζοντας τα ρούχα του νεκρού συζύγου της σε άπορους. Από την άλλη, ο Ιάσονας, με σκοπό να πληγώσει τη Μαργέτα, αρχίζει να εμφανίζεται δημοσίως με την ερωμένη του πατέρα του, κατηγορώντας τη Μαργέτα ότι αυτή είναι η αιτία που δεν έγινε ποτέ η Ουρανία κυρία Δεμερτζή.

Για να τιμωρήσει τον Ιάσονα, η Μαργέτα τον αποκληρώνει και αποφασίζει να καταστήσει τον Μάρκο συνεταίρο στην εταιρεία. Αυτή η κίνηση εξοργίζει τον Ιάσονα, ο οποίος αναζητά τρόπους να εκδικηθεί. Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το αν θα αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εκλογές, καθώς δεν έχει ακόμα ξεπεράσει την προσπάθεια δολοφονίας εναντίον της Άννας.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Κοντογιάννης καταφέρνει να αποφύγει τις δύσκολες καταστάσεις, ενώ μπράβοι των οικοπεδοφάγων ετοιμάζουν μια νέα θανατηφόρα επίθεση.