Η Υπόσχεση – La Promesa Επόμενα Επεισόδια 5-6-7-8-9-10

Η μαρκησία παροτρύνει τον γιο της Μανουέλ να μιλήσει στη Χιμένα και να τη βοηθήσει να διαχειριστεί τη θλίψη της, γι’ αυτό και πηγαίνουν μια βόλτα.

Η ισπανική σειρά “κινηματογραφικών προδιαγραφών” διαδέχεται τον Έρωτα Φυγά στο πρόγραμμα του Open .

Αισθηματική δραματική σειρά μυστηρίου ισπανικής παραγωγής 2022

Δημιουργός: Ζοζέπ Κίστερ Ρούμπιο
Πρωταγωνιστούν: Άνα Γκαρτσές, Εύα Μάρτιν, Μανουέλ Ρεγκουέιρο, Αρτούρο Σάντσο, Μαρία Κάστρο, Χοακίν Κλιμέντ, Αντόνιο Βελάσκεθ, Αντρέα Ντελ Ρίο, Κάρμεν Φλόρες, Αλίσια Μπερσάν, Κάρμεν Ασέκας, Τζόρντι Κολ

Η υπόσχεση 10/1 Επεισόδιο 5-6

Επεισόδιο 05
Ο Κονράντο ανακαλύπτει ότι ο δολοφόνος του Τόμας μετακίνησε το σώμα και προσπαθεί να βρει το γιατί, γεγονός που τον ωθεί να ψάξει για ίχνη αίματος σε όλο το παλάτι. Η Σιμόνα δεν αντέχει να μένει άλλο πια στο παλάτι μετά τον θάνατο του Τόμας και ενημερώνει τη Πία ότι παραιτείται, αλλά δεν υπολόγιζε την αντίδραση της Καταλίνα.

Η Λεονόρ και ο Μάουρο προσπαθούν να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή, πριν βρεθούν αντιμέτωποι με ακραίες συνέπειες. Η Χάνα εξακολουθεί να είναι πρόθυμη να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία της ανατεθεί, αλλά δεν υπολογίζει ότι θα τραυματιστεί, με τον Μανουέλ να κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει.

Επεισόδιο 06
Η Χάνα κρύβει το μεταλλικό αντικείμενο που δολοφονήθηκε ο Τόμας(ένα αιχμηρό αντικείμενο που ανοίγουμε τις επιστολές) πριν το βρει ο Κονράντο και οι άνδρες του που ετοιμάζονται να ψάξουν ένα ένα τα δωμάτια του παλατιού, ξεφεύγοντας έτσι από την παγίδα που της είχαν στήσει η Πέτρα και η Μαρκησία.

Η Κρουζ υποψιάζεται ότι ο Μανουέλ αρχίζει να τρέφει αισθήματα για την Χάνα. Η Πία λαμβάνει ένα δώρο από έναν άγνωστο αποστολέα, ενώ ο Μάουρο ενδίδει στη γοητεία της Λεονόρ, πηγαίνοντας στο δωμάτιο της, όπου και τους διακόπτουν.

Η υπόσχεση 11/1 Επεισόδιο 7-8

Επεισόδιο 07
Η μαρκησία παροτρύνει τον γιο της Μανουέλ να μιλήσει στη Χιμένα και να τη βοηθήσει να διαχειριστεί τη θλίψη της, γι’ αυτό και πηγαίνουν μια βόλτα.

Η Λεονόρ καταφέρνει να κρύψει εγκαίρως το ειδύλλιο της με τον Μάουρο από την Καταλίνα, ενώ οι δύο αδερφές αποφασίζουν να πάνε για ιππασία, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά μετά τον θάνατο του Τόμας.

Επεισόδιο 08
Προς απογοήτευση της μαρκησίας, ο λοχίας Κονράντο είναι όλο και πιο σίγουρος ότι ο δολοφόνος του Τόμας δεν είναι άλλος από τον Μάνουελ τον ετεροθαλή αδερφό του, γι’ αυτό και αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα άλλο σχέδιο.

Η Σιμόνα νιώθει ξαφνικά μια αδιαθεσία γεγονός που προκαλεί μία αναταραχή στο υπηρετικό προσωπικό. Η Τερέζα προσλαμβάνεται ως νέα υπηρέτρια, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ότι είναι η κοπέλα του Μάουρο εδώ και χρόνια. Πώς θα αντιδράσει άραγε η Λεονόρ μόλις το μάθει;

Η υπόσχεση 12/1 Επεισόδιο 9-10

Επεισόδιο 09
Όλοι στο παλάτι σοκάρονται από τη σύλληψη της Λόλας και μόνο η Χάνα πιστεύει ότι είναι αθώα. Ο Κονράντο αφού την ανακρίνει, αρχίζει να πιστεύει την θεωρία της Χάνα, ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Η Χιμένα αποφασίζει να φύγει από το παλάτι μόλις μαθαίνει για την ερωμένη του Τόμας και τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Όταν η Λεονόρ μαθαίνει για τη σχέση του Μάουρο και της Τερέζα, αποφασίζει να τους κάνει την ζωή μαρτύριο, ενώ του ζητά να επιλέξει ποια από τις δυο. Η κατάσταση της Σιμόνα ολοένα και χειροτερεύει.

Επεισόδιο 10
Η Κρουζ αποφασίζει να αναλάβει δράση όταν ανακαλύπτει ότι ο Αλόνσο έχει χρεοκοπήσει. Ο βαρόνος σπεύδει να προσφέρει τη βοήθειά του, ωστόσο, για πρώτη φορά η Καταλίνα συμφωνεί με τη θετή μητέρα της, καθώς το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει ο Αλόνσο είναι να αφήσει τον πεθερό του να τον βοηθήσει.

Έχει ήδη αρκετό χρέος στην τράπεζα και σίγουρα δεν χρειάζεται τίποτα από έναν τοκογλύφο σαν τον Βαρόνο. Η κατάσταση υγείας της Σιμόνα είναι τόσο κρίσιμη, που ορισμένοι ανησυχούν επικίνδυνα ότι δεν θα τα καταφέρουν. Η Λεονόρ είναι αποφασισμένη να κάνει την ζωή της Τερέζα κόλαση.