Τα συναισθήματα που νιώθει η Άρτεμις και η Ευγενία είναι αμοιβαία και αυτό πρόκειται να δημιουργήσει ανάμεσα τους μια εκρηκτική διαμάχη στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς».

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Η Άρτεμις, η γυναίκα μυστήριο που είναι σε σχέση με τον Φάνη, εγκαταστάθηκε στη Μεσσήνη και κρύβει ένα σημαντικό μυστικό που θα αποκαλυφθεί αργότερα. Το πραγματικό της όνομα είναι Δάφνη και αρχικός σκοπός της είναι να εκδικηθεί τον Ιάσονα, όμως τελικά θα τον ερωτευτεί.

Εργάζεται ως γιατρός στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου αποκτά επαγγελματικούς δεσμούς με τους συναδέλφους της. Παρ’ όλα αυτά, η αντιπάθεια με την Ευγενία θα έρθει στο προσκήνιο, οδηγώντας σε μια σειρά από αντιπαραθέσεις, που καθιστούν τη ζωή τους δύσκολη. Οι διαφορές τους, που αποκαλύπτονται μπροστά σε συναδέλφους αλλά και ασθενείς, φέρνουν σύγχυση στη διοίκηση του νοσοκομείου και δέχονται συστάσεις για να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό στο επάγγελμα τους.

Μέσα σε όλη αυτή την σύγχυση, ο Φάνης, που διατηρεί στενές σχέσεις και με τις δύο γυναίκες -χωρίς αυτές να το γνωρίζουν-, βρίσκεται στη δύσκολη θέση να ακούει τις γκρίνιες τους σχετικά με τις διαφορές τους και προσπαθεί να τις βοηθήσει να ξεπεράσουν την αντιπάθεια που νιώθουν η μία για την άλλη.