Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Η Μαργέτα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια εκβιαστική κατάσταση που έχει προκύψει από ανθρώπους που επιθυμούν να διατηρήσει την πολιτική της δραστηριότητα. .. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα ζητάει από τον Μάρκο να απομακρυνθούν

Ένα σκοτεινό γεγονός από το παρελθόν της που αφορά τη ζωή της πριν από τον γάμο της με τον Γιώργο Δεμερτζή την θέτει σε κίνδυνο.

Παράλληλα, το κοινό μέτωπο που είχαν δημιουργήσει οι αντίπαλοί της αρχίζει να διαλύεται. Η Μαργέτα αποκαλύπτει στον Ιάσονα μερικές λεπτομέρειες από το παρελθόν της. Ταυτόχρονα, ο Μάρκος ξαφνικά μαθαίνει ότι το μυστικό σχετικά με το παιδί του με την Αλεξάνδρα δεν είναι τόσο κρυφό όσο είχε υποθέσει. Αυτό, ωστόσο, δεν αποτελεί τον βασικό λόγο ανησυχίας για τον Μάρκο, καθώς η Αλεξάνδρα αρχίζει να αμφιβάλλει για τους άνδρες που είναι στη ζωή της.

Έτσι, η Αλεξάνδρα λέει στον Μάρκο: «Πιστεύω ότι ίσως είναι καλύτερο να κρατηθούμε απομακρυσμένοι ο ένας από τον άλλον αυτήν τη φάση και να σκεφτούμε ποιο είναι το καλύτερο για το παιδί μας. Αυτή η κατάσταση δεν θα είναι εύκολη για κανέναν από εμάς, καθώς αντιμετωπίζουμε πολλά δύσκολα γεγονότα.»

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Κοντογιάννης οδηγείται στο γραφείο της εισαγγελέως ως ύποπτος και ανακρίνεται σχετικά με την επίθεση κατά της Άννας. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, αντιδρά με έκπληξη λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί βρίσκομαι εδώ.» Η εισαγγελέας τον ρωτάει: «Συνδέεστε με την επίθεση κατά της Άννας; Είστε υπεύθυνος γι’ αυτήν;» Η διαδικασία ανάκρισης, τελικά, οδηγεί σε μια πικάντικη αποκάλυψη.