Η κίνηση της Ιουλίας απομακρύνει ακόμα περισσότερο την Αριάδνη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η είδηση ότι η Αριάδνη είναι κόρη του Στάθη και της Ιουλίας σκάει σαν βόμβα στην Αρεόπολη και στην οικογένεια των Βρεττάκων. Ο Ισίδωρος είναι έτοιμος να εκραγεί, αλλά βλέποντας την αδερφή του σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αποφασίζει να διατηρήσει τη σιωπή και να τη στηρίξει με κάθε τρόπο.

Αντιθέτως, η Αρετή εκρήγνυται φωνάζοντας σε όλους ότι έπεσε θύμα του Στάθη, ο οποίος την κορόϊδευε όλα αυτά τα χρόνια. Και, η Βασιλική, όμως, δεν αντιμετωπίζει καλά τα νέα, και ξεκαθαρίζει στην Αριάδνη, που επιδιώκει να μιλήσουν, πως δεν νιώθει τίποτα γι’ αυτήν.

Στη συνέχεια, η Αριάδνη πλησιάζει τον Χρήστο και του ζητά να την προσλάβει στην ταβέρνα του κι εκείνος δεν μπορεί να κρύψει την έλξη που νιώθει.Ο Λυκούργος, που το αντιλαμβάνεται, τον προειδοποιεί να απομακρυνθεί από αυτήν πριν να είναι πολύ αργά. Παράλληλα, ο Στάθης ενημερώνει την Ιουλία ότι η κόρη τους θα παραμείνει μόνιμα στη Μάνη, παρά την επίμονη αντίδραση της Αρετής.

Από την άλλη, ο Δημοσθένης καλεί πατέρα και κόρη για φαγητό, προκαλώντας αμηχανία στην Ασπασία, ενώ ο Ισίδωρος εξηγεί στον Στάθη τις προθέσεις του ως προς την κόρη της Ιουλίας. Η Αριάδνη, αποφασισμένη, επισκέπτεται ξανά την ταβέρνα, και ο Χρήστος, αδυνατώντας να της αντισταθεί, την προσλαμβάνει.

Στο μεταξύ, η Ιουλία συντετριμμένη από το γεγονός ότι η κόρη της αρνείται να της μιλήσει, σκέφτεται να της κάνει μια μεγάλη έκπληξη, με το να της μεταβιβάσει τα περιουσιακά της στοιχεία στο όνομά της. Η Αφροδίτη την συμβουλεύει να μην το κάνει, καθώς το θεωρεί δωροδοκία, αλλά η Ιουλία δεν την ακούει, θεωρώντας αυτή την κίνηση ως έναν τρόπο να εκφράσει την αγάπη της.

Ωστόσο, η χαρά της γρήγορα μετατρέπεται σε πίκρα, όταν η Αριάδνη απορρίπτει το δώρο, παρά τις προσπάθειες του Στάθη να την ενώσει με την οικογένεια Βρεττάκου. Πλέον, η Ιουλία είναι απαρηγόρητη, και ο Στάθης, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, παίρνει το μέρος της κόρης τους, κατηγορώντας την ότι πάλι σκέφτηκε ότι όλα λύνονται με χρήματα…