Ο Παρασκευάς συναντά την Ειρήνη, όμως φαίνεται να έχει αλλάξει έπειτα από την αποκάλυψη του Φίλιππου, ενώ ο Χρήστος και η Αριάδνη πηγαίνουν και πάλι στον ξενώνα, κι ενώ εκείνη θέλει να μιλήσουν ο Χρήστος την αρπάζει και την γδύνει με πάθος.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Το επόμενο πρωί όμως είναι αφηρημένος και βασανίζεται από τύψεις. «Αισθάνομαι ότι δεν περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί. Θέλω να πάμε μια μεγάλη βόλτα, μακριά από την Αρεόπολη…Θέλω να φύγουμε απ’ τις δουλειές, από τ προβλήματά… από ότι ό,τι μας απασχολεί… Ψήνεσαι να πάμε σήμερα;», προτείνει στην Αφροδίτη κι εκείνη φυσικά δέχεται με μεγάλη χαρά.

«Νιώθω ότι είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο που σε έχω!», του λέει κι εκείνος χαμογελά, αλλά μέσα του υποφέρει…Την ίδια ώρα, ανάμεσα στη Αριάδνη και τον Στάθη επικρατεί αμηχανία κι εκείνη του λέει μήπως θα έπρεπε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. «Αυτό μην το ξαναπείς. Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Έχεις μπει στη ζωή μου πια. Δε μπορώ να σε αποχωριστώ», της λέει ο Στάθης τρελαμένος και συνεχίζει:

«Κατάλαβέ με. Είσαι έξυπνη. Πολύ έξυπνη. Δε χρειάζεται να το αναλύσουμε. Τη χιονοστιβάδα την ξέρεις; Παρασύρει στο διάβα της ό,τι βρεθεί. Κάπως έτσι φαντάζομαι πως θα γίνει αν έχεις μπλέξει με το πρόσωπο που νομίζω. Ό,τι άλλο και να πούμε, είναι περιττό. Έχεις καταλάβει πάρα πολύ καλά τι λέω… Και εδώ βάζουμε τελεία .. για σήμερα!»…

Η ένταση ανάμεσα στον Μάνο και την Αμαλία συνεχίζεται, κι εκείνη δεν χάνει την ευκαιρία να του μιλήσει με ειρωνικό ύφος.«Μιλήσατε καθόλου σήμερα με τον πατέρα σου; Πώς πάνε οι «δουλειές»;», τον ρωτά. «Πολύ καλά! Πάω να ετοιμάσω τη μικρή για το σχολείο. Ελπίζω να μην τη βρω με βαμμένα μαλλιά και κραγιόν στα χείλια», της απαντά ο Μάνος και φεύγει, ενώ η Μαρίνα χαμογελάει αμήχανα και θέλε να ανοίξει η γη να την καταπιεί…