Οι Ψυχοκόρες – Η συνέχεια της σειράς συγκλονίζει, καθώς η Φρόσω βρίσκεται παγιδευμένη σε φλόγες καθώς οι χωριανοί καίνε την καλύβα της Αλμπίνας. Ευτυχώς, τη σώζουν από τον όλεθρο, αλλά ξυπνά ζαλισμένη και ανασφαλής στο σπίτι του Νάτση, προσπαθώντας να κατανοήσει τα γεγονότα.

Οι Ψυχοκόρες – Φορτώνει τον φόνο σε άλλον – Γλιτώνει την Φρόσω

Η Ευανθία εξηγεί ότι την έσωσαν από τη μάγισσα που την είχε φυλακίσει, αλλά η Φρόσω αρνείται αυτή την εκδοχή. «Όλα μαζί μας πέσανε. Βγήκε και ο Θωμάς να σε βρει και δυο μέρες τώρα άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Λες να του έκανε τίποτα και αυτουνού αυτή η μάγισσα» της λέει και την ρωτάει «Εσύ δεν τον απάντησες πουθενά μέσα στο δάσος;» Όλοι πιστεύουν ότι ο Θωμάς, που είχε πάει να τη βρει, έχει χαθεί. Η Ευανθία υποστηρίζει ότι ο Θωμάς πιθανότατα έπεσε θύμα της μάγισσας, αλλά η Φρόσω αρνείται κάθε εμπλοκή.

Αργότερα, ο χωροφύλακας ανακρίνει τη Φρόσω, αλλά η Ευανθία την καλύπτει. Ο Λούης εισβάλλει κατηγορώντας την για φόνο και διασύροντας την μπροστά στο χωριό. Ο Νάτσης, αντιλαμβανόμενος τις φήμες, την επιθέτει και στη συνέχεια τη βιάζει. Η Ευανθία βρίσκει κάνναβη στα ρούχα του Λούη και αποφασίζει να το χρησιμοποιήσει εναντίον του. Μαζί με τη Φρόσω καταγγέλλουν τον Λούη στην αστυνομία. Βρίσκουν ένα ματωμένο πουκάμισο στα πράγματά του, προσπαθώντας να τον κατηγορήσουν.

Ο Λούης αρνείται την ενοχή του, απειλώντας τη Φρόσω. «Δεν το έκανα εγώ. Αυτή η φόνισσα το έκανε. Θα εκδικηθώ στην ψυχή του αδελφού μου, θα γυρίσω και θα σε σφάξω». Υπόσχεται εκδίκηση για τον αδελφό του και την απειλεί με θάνατο. Η σειρά “Ψυχοκόρες” συνεχίζεται με αυξανόμενη ένταση και αγωνία, αφήνοντας μας σε ανυπομονησία για τα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ