Παγιδευμένοι εξελίξεις – Η Άννα διατηρεί τον έλεγχο. Με τον Νίκο, τον γαμπρό της, στο πλευρό της, κατευθύνονται στο νεκροταφείο. Εκεί, θάβουν το πτώμα σε άδειο τάφο και ρίχνουν στη θάλασσα το όπλο που τον σκότωσε, μαζί με τη σφαίρα.

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Θάβουν κρυφά το πτώμα

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του νεκροταφείου ανακαλύπτουν το πτώμα και ειδοποιούν την αστυνομία. Ο Κυριάκος παραδίδει την υπόθεση στον Ανδρέα. Παράλληλα, τα κορίτσια και ο Θοδωρής επισκέπτονται τη Δάφνη, χαρίζοντας της ένα ποδήλατο για να την ανακουφίσουν μετά την απαγωγή που υπέστη. Ο Σπύρος παρατηρεί τη στενή σχέση του γιου του με τη Λίνα και τον προειδοποιεί: “Αν πληγώσεις αυτήν ή την οικογένειά της, θα αντιμετωπίσεις εμένα!” Ο Θοδωρής τον διαβεβαιώνει ότι δεν θα το πράξει.

Ταυτόχρονα, η Αγγελική επιστρέφει σπίτι της χωρίς να βρει τον Σταύρο. Το κλειστό τηλέφωνό του την ανησυχεί ακόμη περισσότερο. Ο Δημήτρης επισκέπτεται το γραφείο του Αλέκου και ανακαλύπτει ότι η γραμματέας του είναι η Μελίνα, η νοικοκυρά τους. Εκείνη αναγκάζεται να ομολογήσει ότι την έστειλε η Άννα να κατασκοπεύει τον Χατζή. Σύντομα, ο Χατζής επισκέπτεται το γραφείο της γυναίκας του και την κατηγορεί. “Παίζεις με τη φωτιά!” φωνάζει.

Η Άννα τον καθησυχάζει, εξηγώντας ότι ο σκοπός της είναι να αποδείξει ότι ο Αλέκος είναι υπεύθυνος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ