Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η οικογένεια Μπουραντά, βυθισμένη στο πένθος, ετοιμάζεται για την κηδεία του Άγη, με τη Βικτώρια να βρίσκεται στο πλευρό τους, παριστάνοντας τη συντετριμμένη.

Ο Παράδεισος Των Κυριών εξελίξεις – Η Βικτώρια καίει τα ενοχοποιητικά στοιχεία

Ο Χριστόφορος, αντιμέτωπος με την ενοχή που τον ταλαιπωρεί για την αδυναμία του να προστατέψει τον Άγη από το κακό που επέφερε, αποφασίζει να αφήσει στην άκρη τις διαφορές του με τον Αποστόλη και να τον επισκεφτεί, ζητώντας του να του μιλήσει για τη συνάντησή του με το γιο του. Ο Αποστόλης, συγκινημένος από την εικόνα του Χριστόφορου, αποφασίζει να τον ακούσει. Χωρίς να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες, του δηλώνει ότι είχε πληροφορηθεί από τον Χρήστο πως ο πραγματικός Άγης δεν είναι γιος της Βικτώριας.

Ο Χριστόφορος, ξαφνιασμένος, προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο πίσω από αυτήν την αποκάλυψη, αλλά δυσκολεύεται να εντοπίσει την αλήθεια στο μπέρδεμα των γεγονότων. Παράλληλα, η Βικτώρια αισθάνεται τον κλοιό να σφίγγει γύρω της, καθώς οι εχθροί της πληθαίνουν. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Χρήστος, ο οποίος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, προσπαθώντας να την παρασύρει σε δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, η Στέλλα, η οποία εργάζεται πλέον στο βρεφοκομείο, διακρίνει τις επικίνδυνες προθέσεις του και τον ανακρίνει. Έτσι, ανακαλύπτει τα στοιχεία που είχε κρύψει ο άνδρας στον χώρο, προσφέροντάς τα στη Βικτώρια ως αντάλλαγμα για την προστασία της από τον Χρήστο.

Η Βικτώρια, αν και αντιδρά αρχικά αρνητικά στην πρόταση της Στέλλας, βρίσκεται περιορισμένη από τις συνθήκες και αποδέχεται τη συνεργασία. Στην προσπάθειά της να διασφαλίσει την προστασία της οικογένειάς της, συμφωνεί να κρατήσει κρυφή την αλήθεια από τον Χριστόφορο, ενώ προσπαθεί να τον πείσει να μην τη διώξει, αλλά να την κρατήσει στο σπίτι. Παρά τη δυσαρέσκειά της για την κατάσταση, αναγκάζεται να προχωρήσει με αυτήν τη συμφωνία προκειμένου να προστατεύσει το τομάρι της για ακόμη μια φορά.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ