Σασμός εξελίξεις – Η Βασιλική αναμένεται να έχει ένα μέλλον γεμάτο ανατροπές. Οι αποκαλύψεις για τον Αντρέα τη μεταμορφώνουν ξανά σε ένα αδίστακτο τέρας, διψώντας για εκδίκηση.

Σασμός εξελίξεις – Θα ησυχάσω μόνο όταν τον δω νεκρό

Από την Καλλιόπη μαθαίνει την αλήθεια: ο θάνατος του Νικηφόρου οφείλεται σε ένα ψέμα του Αντρέα. «Αυτός ο άνθρωπος, για να εκδικηθεί τη φαμελιά μας, έβαλε έναν ξένο άνθρωπο να έρθει να μου πει πως ο Παύλος έδωσε την εντολή να σκοτώσουν τον Βασίλη μου στη φυλακή. Όμως ο Αντρέας τού χρωστούσε χρήματα κι εκείνος για να τον καταστρέψει ήρθε και μου τον κάρφωσε, μου είπε την αλήθεια και η φυγή του Αντρέα μού επιβεβαίωσε τα λόγια του». Τα λόγια της Καλλιόπης σοκάρουν τους γιους της, Μαθιό και Αστέρη.

Η Βασιλική, αντίθετα, ξεκινά να σχεδιάζει την εκδίκησή της. Ο Μαθιός και ο Αστέρης συγκλονίζονται από την αλήθεια. Η Βασιλική, χωρίς να έχει δώσει όρκο, σκέφτεται μόνο πως θα κάνει τον Αντρέα να πληρώσει. “Δεν έχω δεσμευτεί με κανένα όρκο, Μαθιό μου. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι ο Αντρέας να πληρώσει το τίμημά του. Υπάρχει κάτι που τον περιμένει εδώ. Το τέλος του!”. Το μέλλον της Βασιλικής στην σειρά είναι σκοτεινό. Η επιθυμία της για εκδίκηση δεν θα την αφήσει να ησυχάσει, μέχρις ότου δει τον Αντρέα νεκρό.

Μένει να δούμε αν τελικά μεταμορφωθεί σε έναν αδυσώπητο δολοφόνο ή αν τελικά καταφέρει κάποιος να της βάλει φρένο και να την γλιτώσει απο την φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ