Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Λουκία ανακοινώνει στο Χριστόφορο ότι η Εύα σκότωσε το Νικήτα και του δείχνει το ημερολόγιο που της παρέδωσε ο Θέμης…

Το Μυστικό της Πεταλούδας Τελευταίο Επεισόδιο

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Λουκία ανακοινώνει στο Χριστόφορο ότι η Εύα σκότωσε το Νικήτα και του δείχνει το ημερολόγιο που της παρέδωσε ο Θέμης. Του λέει πως απαλλάσσεται απ΄ τις κατηγορίες για το φόνο του Νικήτα και πως η υπόθεση έκλεισε. Η Μαρήλια λέει στον Άρη ότι θα πάει στη Βοστώνη στη θεία της, παρ΄ όλο που ο Άρης της πρότεινε να πάει στην Αθήνα μαζί του.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 8/11 Επεισόδιο 96

Γίνεται η δίκη για την υιοθεσία της Αμάλα. Η Χάρις λέει στο Στέφανο πως όλα θα πάνε καλά, αλλά, όταν ο Στέφανος φεύγει με την Αμάλα, η Χάρος περιμένει τη δικαστή και της λέει ότι θέλει να της μιλήσει.

Η Ειρήνη περιμένει τον Χριστόφορο στο σπίτι του, χαρούμενη, που ο Θέμης παρέδωσε το ημερολόγιο στην αστυνομία κι ο Χριστόφορος απαλλάχτηκε απ΄ τις κατηγορίες για το φόνο του Νικήτα. Ο Χριστόφορος της λέει πως η Έλενα σκότωσε το Μάρκο και η Ειρήνη ταράζεται πολύ. Ο Θέμης με την Χριστίνα ετοιμάζονται να φύγουν για την Αθήνα.

Ο Θέμης πάει στη Λουίζα να τη χαιρετίσει και της προτείνει, όταν θα πάνε στην Αθήνα κι εκείνη με τον Άρη να μείνουν σπίτι τους, μέχρι να βρουν δικό τους. Ο Άρης τηλεφωνεί στη Μαρήλια, που του λέει ότι φεύγει για τη Βοστώνη το απόγευμα. Ο Άρης πάει στο σπίτι της για να την πάει αυτός στο αεροδρόμιο, αλλά, η Μαρήλια δεν είναι εκεί.

Μετά από μερικές βδομάδες, είναι ο γάμος της Ειρήνης με τον Φίλιππο. Ενώ ο Στέφανος με την Αμάλα ετοιμάζονται να πάνε στο γάμο, έρχεται η Χάρις και τους λέει πως βγήκε η απόφαση για την υιοθεσία.

Ο Χριστόφορος πάει στο σπίτι του Φίλιππου και τους λέει ότι δε θα είναι στο γάμο, ενώ η Σοφία στέλνει μήνυμα στον Αντώνη και του λέει πως ο Φίλιππος με την Ειρήνη παντρεύονται.