Συγκλονιστικές στιγμές μας περιμένουν στην δραματική σειρά «Έρωτας Φυγάς», όπου η Αλεξάνδρα είναι και πάλι έγκυος. Ποιος όμως είναι ο πραγματικός πατέρας; Ο Μάρκος ή ο Ιάσονας;

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος βρήκαν την ευτυχία και ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη με την ευχή του Ιάσονα, που είχε αφήσει ελεύθερη την πρώην σύζυγό του. Ωστόσο, ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου της βυθίζει την Αλεξάνδρα στο πένθος και τον πόνο. Έτσι λοιπόν αποφασίζει να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον γάμο της με τον Ιάσονα και να κάνει μια νέα αρχή.

Ο Ιάσονας προετοιμάζει την υποδοχή της με αγάπη και τρυφερότητα, αναγνωρίζοντας την ήττας του και τελικά η Αλεξάνδρα επιστρέφει και οι δύο αποφασίζουν να μαζέψουν τα κομμάτια της ζωής τους και να ξαναγυρίσουν στον γάμο τους.

Κάποια στιγμή η Αλεξάνδρα, ενώ βρίσκεται στο γαμήλιο γλέντι δύο ανθρώπων από το προσωπικό του Αρχοντικού νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία και διαπιστώνει ότι έγκυος. Αυτή η είδηση διαδίδεται γρήγορα στην οικογένεια και ο Ιάσονας φαίνεται να είναι σοκαρισμένος και αμέσως σπεύδει στην Αλεξάνδρα, η οποία του επιβεβαιώνει πως θα αποκτήσουν νέο μέλος στην οικογένεια τους.