Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος ερωτεύεται την κόρη του Στάθη και της Ιουλίας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος σε διπλό ταμπλό

Στη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» οι εξελίξεις και οι ανατροπές δεν έχουν τελειωμό. Μία από αυτές που θα μας απασχολήσει είναι το φλερτ του Χρήστου, του ανιψιού του Λυκούργου, με μια άλλη γυναίκα, παρόλο που ο ίδιος πρόκειται να παντρευτεί. Ας εξετάσουμε τα γεγονότα από την αρχή:

Ο Χρήστος, όπως ήδη έχουμε πει, έχει ερωτευτεί παράφορα την όμορφη γιατρό της Αρεόπολης, την Αφροδίτη. Η σχέση τους είναι γεμάτη αγάπη και αποφασίζουν να προχωρήσουν στον γάμο.

Ωστόσο, όταν η Αριάδνη, η χαμένη κόρη του Στάθη και της Ιουλίας, φτάνει στη Μάνη, τα πράγματα για τον Χρήστο παίρνουν μια διαφορετική τροπή. Ο γοητευτικός ταβερνιάρης της Αρεόπολης, που είναι ερωτεύεται αμέσως την Αριάδνη μόλις την δει.

Η Αριάδνη διαθέτει μια μοναδική γοητεία που καθηλώνει τον Χρήστο, και εκείνος δεν μπορεί να σταματήσει να την σκέφτεται. Ο θείος του, ο Λυκούργος, σύντομα αντιλαμβάνεται τον ενδιαφέρον του ανιψιού του για την Αριάδνη, και αυτό το γεγονός τον ανησυχεί βαθύτατα. Αφού ο Χρήστος ετοιμάζεται να παντρευτεί τη γιατρίνα, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη.

Μέχρι στιγμής, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα αντιδράσει ο Λυκούργος σε αυτήν την κατάσταση, εκτός από την ταλαντούχα σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου. Μείνετε κοντά μας για περισσότερα νέα για την αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς».