Η Μιράντα, επιστρέφει στον «Παράδεισο των Κυριών» και την πρώτη μέρα ζητά διαζύγιο από τον Ντίνο, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή του. Ο Ντίνος βγάζει την βέρα του και αρνείται να ακούσει οποιαδήποτε δικαιολογία.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Χρήστος συλλαμβάνεται για τη δολοφονία της Νέλλυς, ενώ ο πραγματικός δολοφόνος έχει εξασφαλίσει άλλοθι για την ώρα του εγκλήματος. Ο Σωτήρης συναντά τη Ζωζώ, φίλη της Νέλλυς, και μαθαίνει ότι αυτή έχει καταθέσει στην αστυνομία για τον βιασμό, αλλά ο Δημοσθένης δεν προώθησε την κατάθεση της στο τμήμα.

Η εμφάνιση της Ζωζώς φαίνεται να απαλλάσσει τον Πάρη από τον εφιάλτη που ζει, και οι πραγματικοί ένοχοι αρχίζουν να ανησυχούν για τις συνέπειες των πράξεων τους.

Ο Πάρης, πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων και αποκαλύπτει κάτι που προκαλεί την έκρηξη του Χριστόφορου, ο οποίος τον διώχνει από το σπίτι, ενώ ο Σίμος αρνείται τα λεγόμενα του Πάρη, ισχυριζόμενος πως κανείς δεν θα τον πιστέψει.

Ο Χρήστος, από την πλευρά του, καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο για να βγει από τη φυλακή και θα μπει κάποιος άλλος στη θέση του. Έτσι επικοινωνεί επικοινωνώντας με τον Σαρηγιάννη για να ζητήσει βοήθεια. Μια απόφαση του Μά