Η παραλία επόμενα επεισόδια: Οι εξελίξεις στη σειρά «Η παραλία» διατηρούν το ενδιαφέρον αμείωτο, και φαίνεται ότι τα επόμενα επεισόδια θα μας αφήσουν άφωνους με τις ανατροπές που έρχονται. Παρά ταύτα, η ΕΡΤ αποφάσισε να μειώσει τη συχνότητα προβολής της σειράς κατά μία ημέρα, προβάλλοντάς την πλέον Δευτέρα έως Πέμπτη. Η ώρα παραμένει η ίδια, και έτσι οι τηλεθεατές θα μπορούν να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους σειρά με τους εξαιρετικούς ηθοποιούς κανονικά στις 22:45…. Διαβάστε πρώτοι όσα θα δούμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία».

Η παραλία: Ο Καραχάλιος επιστροφή του Καραχάλιου στα Μάταλα προκαλεί ανησυχία σε όλους

Καθώς η νέα χρονιά πλησιάζει στο χωριό των Ματάλων, προετοιμάζονται για την αλλαγή του χρόνου, με την ελπίδα να βρίσκονται κοντά στους αγαπημένους ανθρώπους, ενώ μια επεισοδιακή εξέλιξη στην έξοδο του Σήφη και του Γράντου ανατρέπει τα δεδομένα.

Στη μεταξύ, η λέσχη βιβλίου της Ελένης συνεχίζει να ανθίζει, προσδίδοντας νόημα στην καθημερινή της ρουτίνα. Οι κάτοικοι των Ματάλων συγκεντρώνουν τις σκέψεις και τις ελπίδες τους για το μέλλον, αλλά υπάρχει μια σκοτεινή αίσθηση αβεβαιότητας που επικρατεί.

Η ξαφνική αδιαθεσία της Κερασίας ανησυχεί τον Γράντο και τον Παπά-Νικόλα, επαναφέροντας στην επιφάνεια παλιές μνήμες από την ατυχία της οικογένειάς της.

Εν τω μεταξύ, η Υπατία και ο Χάρι επιστρέφουν στα ιατρικά τους καθήκοντα και αφοσιώνονται στη φροντίδα των ασθενών τους, προγραμματίζοντας τις επόμενες ιατρικές τους επισκέψεις. Η επιστροφή του Καραχάλιου στα Μάταλα προκαλεί ανησυχία και αναταράξεις τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και στους χίπηδες.