Το προξενιό της Ιουλίας: Η αντίσταση της Ιουλίας για το προξενιό αρχίζει να πέφτει… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας: Η αντίσταση της Ιουλίας πέφτει

Ο Χρήστος ανακαλύπτει ότι έχει συναισθήματα για την Ιουλία, ενώ θεωρεί ότι είναι λάθος να θέλουν να την παντρέψουν μαζί του. Την ίδια στιγμή, ο Στράτος πιστεύει ότι σύντομα θα αφεθεί ελεύθερος.

Στο μεταξύ, η αντίσταση της Ιουλίας στο προξενιό αρχίζει να πέφτει, καθώς χάνει την εμπιστοσύνη της στον Γρηγόρη. Και τότε έρχεται η στιγμή της απολογίας του Στράτου. Ο Ραζίνης ανατρέπει τις προσδοκίες όλων, αλλάζοντας τη στάση του. Προκαλεί μπερδέματα ακόμα και μεταξύ των δικών του ανθρώπων. Ωστόσο, σύντομα γίνεται φανερό ότι έχει βεβαιωθεί πως δεν υπάρχουν αδιάψευστα στοιχεία που να τον ενοχοποιούν. Έτσι, φαίνεται πιθανό ότι θα αποφύγει την κατηγορία.

Η εξέλιξη της υπόθεσης φέρνει κοντά τον Ατζαλίνα με την Αλεξάνδρα, η οποία μοιράζεται μαζί του την ιστορία της έντονης αντιπαράθεσης με τους γονείς της και τον γάμο που την ανάγκασε να αφήσει τον τόπο της και να μετακομίσει στην Αθήνα. Από την άλλη, ο Γιωργίκης προσπαθεί να πείσει τον Χρήστο για να φέρει τον ψυχίατρο στο σπίτι, κι εκείνος για αντάλλαγμα του ζητά να του πάει την Ιουλία.

Ο νεαρός, που ακόμα δεν γνωρίζει ότι το προξενιό της Ιουλίας αφορά τον πατέρα του, ξεκινά να αναπτύσσει συναισθήματα για εκείνη. Παράλληλα, η Χάδω απαιτεί από τον Γιωργίκη να εξηγήσει στον γιο για τον προορίζεται η Ιουλία.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Στάσα λέει στον Γιωργίκη ότι η Ιουλία χρειάζεται χρόνο για να αποφασίσει για το προξενιό, καθώς δεν είναι έτοιμη να δώσει απάντηση, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ένα φόρεμα της Κατερίνης δίνει στη Βαγγελίτσα την ευκαιρία να νιώσει ότι μεγαλώνει και μπορεί να κερδίσει το ενδιαφέρον των ανδρών.