Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ζητάει διαζύγιο από την Μαρίνα και βρίσκει παρηγοριά στην Αφροδίτη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ζητάει διαζύγιο από την Μαρίνα

Η Μαρίνα διατηρεί ακόμα αποστάσεις από τον Μάνο, ο οποίος αντιμετωπίζοντας αυτήν την κατάσταση, αισθάνεται ότι πνίγεται και την παρακαλεί να επιστρέψει στο σπίτι τους.
«Βρε αγάπη μου, δεν αφήνεις για το πείσμα και να γυρίσεις στο σπιτάκι μας;», την παρακαλάει, αλλά η Μαρίνα αρνείται. «Πάλι τα ίδια θα λέμε; Δεν εννοείς μάλλον να καταλάβεις ότι χωρίσαμε. Κοίτα όμως να το καταλάβεις σύντομα», του ξεκαθαρίζει.

Έτσι, ο Μάνος, αφού δέχεται και πάλι αυτή την συμπεριφορά, αποφασίζει να αλλάξει τακτική. Όλα αυτά τον οδηγούν στο σημείο όπου είναι αυτός που ζητάει από την Μαρίνα να χωρίσουν. «Καλά, ας μην το τραβάμε περισσότερο. Δεν μπορώ ούτε να σε πιέσω ούτε να σε πείσω. Ας χωρίσουμε ειρηνικά και με σεβασμό», της λέει, ελπίζοντας ότι θα την κάνει να αλλάξει γνώμη. Ωστόσο, εκείνη αντιδρά ακόμα πιο αποφασιστικά. «Συμφωνώ μαζί σου. Ας κάνουμε ό,τι χρειάζεται για το διαζύγιο», του απαντά.

Ο Μάνος είναι πλέον απελπισμένος από την στάση της Μαρίνας, η οποία δείχνει να συμφωνεί με τον χωρισμό και απευθύνεται στον Ισίδωρο για βοήθεια.
«Ρε πατέρα, δεν της μιλάς κι εσύ; Μπορεί να σ’ ακούσει», του λέει, κι εκείνος μιλάει στην Μαρίνα, αλλά μάταια.

Ακόμα και η Μαργαρίτα προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα, ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσπάσει και εκεί συναντά την Αφροδίτη. Περνούν ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας τάβλι και συζητώντας. Ωστόσο, η Άννα και η Βασιλική τους παρακολουθούν και σπεύδουν στην Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν. «Κοπελιά, μήπως θα έπρεπε να αφήσεις τον εγωισμό σου και να προσπαθήσεις να τα βρεις με τον Μάνο, πριν κάποια άλλη τον πάρει και να μείνεις μόνη; Ήταν με την Αφροδίτη πριν λίγο. Ξύπνα», της λένε.

Το επόμενο βράδυ, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, η Αρετή βλέπει τον Μάνο να μπαίνει στο σπίτι της Αφροδίτης και, χωρίς δισταγμό, πηγαίνει να μιλήσει στη Μαρίνα, γεγονός που πλήττει ακόμα περισσότερο την ήδη κλονισμένη σχέση του ζευγαριού.