Ο Παράδεισος των Κυριών: Η πραγματικότητα για τον Μεμά, για μια καλύτερη ζωή στη Γερμανία, είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που παρουσιάζει την μάνα του όταν της τηλεφωνεί. Μόνο στον αδερφό του, Πασχάλη τολμά να πει ότι δεν είναι όλα ρόδινα. Όμως για πόσο θα κρύβει την αλήθεια ο πολυλογάς Πασχάλης; Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Στο πλευρό της Βικτώριας…

Την ίδια ώρα, η Αμαλία και ο Σίμος βρίσκονται στο νοσοκομείο, στο πλευρό της Βικτώριας. Υπό την πίεση του χρόνου, ο Ντίνος και η Μιράντα αναγκάζονται να πάρουν αποφάσεις χωρίς τη συμμετοχή τους σχετικά με την παραγγελία των αποκλειστικών μοντέλων. Και πάλι, μια επαγγελματική κίνηση εξελίσσεται σε προσωπική σύγκρουση.

Η Βικτώρια έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο και στην κατάθεσή της στην αστυνομία δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τον δράστη της επίθεσης που δέχτηκε. Εν τέλει, το ανώνυμο τηλεφώνημα της Στέλλας στην αστυνομία ίσως οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας. Πόσο, όμως, θα διατηρήσει η Στέλλα την ανωνυμία της;

Ο υπαστυνόμος Γιαμμαλής επισκέπτεται τον «Παράδεισο» για να ερευνήσει εάν ήταν η Στέλλα αυτή που του είχε τηλεφωνήσει. Ούτε η ίδια ούτε η Αμαλία παραδέχονται το γεγονός. Ο Άγης επικοινωνεί με το σπίτι του και εξομολογείται στην Πολυξένη και στον πατέρα του ότι εκείνος επιτέθηκε στη Βικτώρια.

Ο υπαστυνόμος συναντά τον Φώτη και τον ερωτά αν έχει κάποιο έγκαυμα στο σώμα του, καθώς θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της Λόλας και τον εμπρησμό του «Παραδείσου». Ο Χρήστος, από την άλλη, πηγαίνει στο Μπραζίλ για να ανακαλύψει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Αποστόλη. Η Μάγια, με νάζια και κόλπα, καταφέρνει να του βγάλει το πουκάμισό του και βλέπει το έγκαυμα του.