Έρωτας φυγάς: Ένας νέος χαρακτήρας που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις έρχεται να προστεθεί στην δραματική σειρά του OPEN «Έρωτας φυγάς». Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαγεωργίου που θα ενσαρκώσει τον ανιψιό του Στέφανου, Φάνη Παράσχο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Φάνης Παράσχος…

Ένας μυστηριώδης άντρας εμφανίζεται στο Κιάρι. Ονομάζεται Φάνης και είναι ένας από τους κύριους χαρακτήρες της δεύτερης σεζόν, προκαλώντας πολλές εντάσεις καθ’ όλη την διάρκεια της σειράς. Πρόκειται για τον ανιψιό του Στέφανου Παράσχου, ο οποίος έλειπε από την πατρίδα του για πολλά χρόνια.

Ο Φάνης διακρίνεται για τη γοητεία και τη φιλική του συμπεριφορά, καθώς καταφέρνει να κερδίσει την αγάπη και τη συμπάθεια πολλών ανθρώπων στην περιοχή. Μοιάζει να έχει έρθει με καλές προθέσεις, αλλά η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς αυτή.

Ο λόγος που ο Φάνης επέστρεψε στο Κιάρι είναι το καλά κρυμμένο μυστικό που τον συνδέει με τον Ιάσονα, τον οποίο μισεί θανάσιμα. Ο ερχομός του προκαλεί μεγάλη αναταραχή στην οικογένεια Δεμερτζή, καθώς ο Ιάσονας βρίσκεται στο στόχαστρο του. Ο Φάνης είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί τον Ιάσονα και μπορεί να γίνει πολύ σκληρός για να το πετύχει.