Παγιδευμένοι: Τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς και πώς θα τους συναντήσουμε στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου; Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Νέοι ρόλοι

Ο Αλέκος έχει αποφυλακιστεί, αλλά η ζωή του έχει αλλάξει δραστικά. Έχει χάσει την περιουσία του και προσπαθεί να επανέλθει στην κοινωνία, αναζητώντας νέους πελάτες. Παράλληλα, η Χρύσα εργάζεται και κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Στηρίζει την Άννα στο νέο της γραφείο και έχει γνωρίσει έναν γοητευτικό γιατρό μέσω διαδικτύου (στον ρόλο ο Γιωργής Τσαμπουράκης).

Οι δυο τους συναντιούνται από κοντά για πρώτη φορά. Παράλληλα, ο Θοδωρής ξεκινά δουλειά στο κυλικείο του αστυνομικού τμήματος με στόχο να βρει τον Άκη, ο οποίος το έπαιζε φίλος του και τον έστειλε στη φυλακή. Σύντομα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, ο Θοδωρής γνωρίζει έναν νεαρό δημοσιογράφο, ο οποίος ερευνά τις δολοφονίες και προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από τον Θοδωρή.

Ένας νέος χαρακτήρας που εισέρχεται στη σειρά είναι ο Παναγιώτης Μαργέτης, που αναλαμβάνει ένα σημαντικό ρόλο. Παράλληλα, ο νεαρός ηθοποιός Λάμπρος Κωνσταντέας (γνωστός από τις σειρές “Άγριες Μέλισσες” και “Ο Όρκος”) υποδύεται έναν νεαρό δικηγόρο που η Άννα προσλαμβάνει ως βοηθό, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τα μυστικά που κρύβει. Επιπλέον, σε αυτόν τον κύκλο εισάγονται κι άλλοι νέοι χαρακτήρες, όπως ο νέος διοικητής του αστυνομικού τμήματος (Δημήτρης Λιόλιος), η γυναίκα που θα νοικιάσει το σπίτι της θείας Ελένης (Γιάννα Παπαγεωργίου), καθώς και ένας επιχειρηματίας της νυχτερινής ζωής, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Αλέκο (Τάσος Χαλκιάς).

Επίσης, στη νέα σεζόν, ο ρόλος της Λίνας, κόρης της Χρύσας και του Νίκου, και ανιψιάς της Άννας, αναλαμβάνει η Γιούλη Γεωργακοπούλου, αντικαθιστώντας τη Ναταλία Πελέκα.