Σασμός: Ώρες αγωνίας για την Καλλιόπη. Αργυρώ και Αστέρης τρελαίνονται από τις τύψεις… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ώρες αγωνίας για την Καλλιόπη…

Μπορεί όλοι να κάθονται προσοχή μπροστά στην καπετάνισσα και να μετρούν τις κουβέντες τους, ωστόσο η ανησυχία τους και η θλίψη θα είναι μεγάλη όταν θα μάθουν πως η ζωή της κινδυνεύει. Η Καλλιόπη δεν ήθελε με τίποτα να δει τη ζωή του Μαθιού να τινάζεται στον αέρα και έκανε τα πάντα για να ξανά φτιάξει τη σχέση του με την Βασιλική, από τη στιγμή που εκείνη έμαθε τη αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή.

Αυτό όμως που σίγουρα δεν κατάφερε να συγκρατήσει είναι η οργή του Νικηφόρου όταν κι εκείνος έμαθε ότι ο φονιάς του πατέρα του είναι ο Μαθιός. Έτσι, όταν ο νεαρός άκουσε την συζήτηση της με την μάνα του και κατάλαβε τι συνέβη εκείνη τη μοιραία μέρα στο μαντρί, όλα γύρω του μαύρισαν.

Η Καλλιόπη μέσα της ήξερε ότι θα ξανά παίξει το ίδιο έργο και θα χυθεί αίμα, όμως ήταν ανήμπορη να κάτι οτιδήποτε για να σταματήσει το κακό. «Οφου, Παναγία μου. Μεγαλόχαρή μου. Από όλες τσι μοίρες γιάντα διάλεξες τούτηνα για την οικογένειά μου; Την πιο μαύρη…», είπε νιώθοντας ότι ακόμα και η Παναγία δεν μπορεί να βάλει φρένο στην συμφορά που έρχεται.

Άρχισε να αναπνέει με δυσκολία, ένιωσε έναν κόμπο στο λαιμό, η καρδιά της κόντεψε να σπάσει και η Κατερίνα που έτρεξε να την βοηθήσει την βρήκε λιπόθυμη.

Ο τρίτος κύκλος, που αναμένεται ακόμα πιο συγκλονιστικός, θα κάνει πρεμιέρα με την Καλλιόπη στο νοσοκομείο. Ο γιατρός που θα την εξετάσει πρώτος και θα διαπιστώσει ότι έπαθε εγκεφαλικό, θα είναι ο Δημήτρης Μαραθάκης, ο οποίος έπειτα από το τηλεφώνημα της Κατερίνας δεν θα φύγει στιγμή από το πλευρό της Καλλιόπης.

«Δημήτρη τρέχα, η Καλλιόπη δεν είναι καλά. Δεν αντιδρά. Φοβάμαι για εκείνη», του είπε πανικόβλητη κι εκείνος έτρεξε για να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Συνέστησε να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο κι από εκείνη τη στιγμή παλεύει για την υγεία της που είναι κλονισμένη.

Η Καλλιόπη θα χρειαστεί αρκετό χρόνο μέχρι να ανακτήσει τις δυνάμεις της και ακόμα περισσότερο για να επιστρέψει στο σπίτι της, καθώς, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Δημήτρης θα εξηγήσει στην οικογένειά της πως είναι επικίνδυνο να της δώσει εξιτήριο σε αυτή την κατάστασή.

Δίπλα της, σε αυτές τις δύσκολες ώρες θα είναι τα ανίψια της και όλο το χωριό που θα συγκλονιστεί από το κακό που βρήκε τους Σταματάκηδες. «Μωρέ, έντα κακό τους βρήκε τους ανθρώπους;», αναρωτιέται ο Παντελής και φυσικά δεν αναφέρεται μόνο στην καπετάνισσα, αφού την ίδια ώρα που εκείνη έπαθε εγκεφαλικό, η Βασιλική τράκαρε με το αμάξι της και κόντεψε να χάσει τη ζωή της.

Στο μεταξύ, οι ενοχές κυριεύουν τον Αστέρη και την Αργυρώ όταν συνειδητοποιούν πως η Καλλιόπη κατέρρευσε την ημέρα που εκείνοι ένωσαν τι ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. «Λες να το έμαθε και να μην το άντεξε; θα τρελαθώ αν εμείς είμαστε η αιτία που έπαθε αυτό η Καλλιόπη», λέει η Μαρίνα γεμάτη τύψεις.