Το Μυστικό της Πεταλούδας Open: Η Ειρήνη πηγαίνει στον Χριστόφορο για να μάθει τι έχει συμβεί, ενώ ο Στέφανος με τους υπόλοιπους αρχίζουν να αναζητούν την Αλεξία…

Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Μαρκέλλα προειδοποιεί τον Χριστόφορο

Ο Γιάννος απειλεί τον Γεωργίου για να κρατήσει τον λόγο του και να εκδικηθεί τον Χριστόφορο για αυτό που έκανε. Η Εύα λέει στον Θέμη πως είπε στην Κρίστια ότι εκείνη μαχαίρωσε τον Χριστόφορο και πως την παρακάλεσε να μην μιλήσει στην αστυνομία.

Η Κρίστια με τη σειράς της ενημερώνει τον Μάρκο ότι υπήρξε μια νέα εξέλιξη και σύντομα θα αφεθεί ελεύθερος. Ο Χριστόφορος αρχίζει να στριμώχνεται, καθώς ο Αντρέας ζητάει την μάνα του, ενώ η Μαρίνα μάταια προσπαθεί να προσεγγίσει το παιδί.

Ο Άρης ενημερώνει τον Δώρο ότι έχει προγραμματιστεί η επέμβαση του και ο Νικόλας κανονίζει να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η Μάρω πλέον ανησυχεί πάρα πολύ που η Αλεξία δεν επέστρεψε στο σπίτι και δηλώνει την εξαφάνιση της στην αστυνομία.

Η Ειρήνη πηγαίνει στον Χριστόφορο για να μάθει τι έχει συμβεί, ενώ ο Στέφανος με τους υπόλοιπους αρχίζουν να αναζητούν την Αλεξία. Η Ειρήνη πηγαίνει στον Χριστόφορο για να μάθει περισσότερα για την εξαφάνιση της Αλεξίας και φεύγοντας από εκεί, της τηλεφωνεί ο Στέφανος και της λέει ότι την βρήκαν.

Ο Θέμης ανακοινώνει στην Λίλιαν ότι αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στον γάμο του, κι εκείνη το παίζει ψύχραιμη, όμως μέσα της υποφέρει. Ο Άρης βρίσκεται στο νοσοκομείο με τον Δώρο και η Λουίζα του πηγαίνει κάποια πράγματα, όμως δεν θέλει να τον δει.

Η Μαρκέλλα προειδοποιεί τον Χριστόφορο πως ο Γιάννος και ο Γεωργίου σχεδιάζουν κάτι εναντίον του, όταν η Ειρήνη του τηλεφωνεί και του ζητάει να πάει στο τμήμα. Εκεί του λένε ότι η Αλεξία βρέθηκε νεκρή και ο Χριστόφορος στο άκουσμα της τραγικής είδησης λυγίζει.