Οι Πανθέοι: ο Ανδρέας προτείνει στον Κίτσο και στη Μάρμω να πάνε όλοι μαζί για φαγητό. Αυτή η πρόταση, ωστόσο, δημιουργεί αίσθημα αμηχανίας στους δύο νέους. … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι: Δραστικά μέτρα…

Παράλληλα, η Χρυσοστόμη συναντάει τη Μιρέλλα και την απειλεί, ζητώντας της να μην πλησιάσει τα μέλη της οικογένειάς της.

Ταυτόχρονα, ο Στάθης προσεγγίζει τον Φάνη και του προτείνει να συνεργαστούν, όμως εκείνος έχει αμφιβολίες λόγω του χαρακτήρα του νεαρού. Μετά από λίγο, ο Λουκάς αποκαλύπτει την ταυτότητα του υπεύθυνου για τις κλοπές των φαρμάκων στην κλινική, καθιστώντας απαραίτητη τη λήψη δραστικών μέτρων.

Παράλληλα, ο Διονύσιος ενημερώνει τον Ισίδωρο για την επαφή με έναν άντρα που προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με τους Πανθέους. Ο Ισίδωρος υποψιάζεται ότι πρόκειται για τον Μαρμάρη και αποφασίζει να επιβεβαιώσει την υποψία αυτή. Εν τω μεταξύ, η Λιάνα προσπαθεί να πλησιάσει τον Θωμά, αλλά εκείνος την αποκρούει με τη συμπεριφορά του.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv,η Χρυσοστόμη προσπαθεί να εξαφανίσει για πάντα τα μυστικά της δεύτερης διαθήκης του Βλάση, ενώ ο Κίτσος αποκαλύπτει ένα τραγικό μυστικό στον Τέλη.