Σασμός: Μεγάλη κρίση αναμένεται να περάσει η οικογένεια Σταματάκη στον τρίτο κύκλο της σειράς… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Καλλιόπη – Βασιλική – Νικηφόρος -Θοδώρα

ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Η Καλλιόπη καταβάλει μέγιστη προσπάθεια για να μείνει ο Μαθιός εκτός φυλακής. Το μυστικό που μοιράζεται με τον Μαθιό έχει διαρρεύσει, αλλά είναι αποφασισμένη να παλέψει. Σκέφτεται, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ακόμα και τη θυσία της όπως όταν ο Μαθιός κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του Άγγελου. Τα λόγια του Αστέρη την πλήττουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Οι δικές της αναθεωρήσεις και οι προσπάθειές της να διορθώσει τα λάθη της κυριαρχούν στον νου της. Το να ανακτήσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του γιου της είναι η πρώτη της προτεραιότητα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Η αγωνία για την κατάσταση του Μαθιού παραμένει στο κέντρο των σκέψεων της Βασιλικής, καθώς προσπαθεί επίσης να προστατέψει τον γιο της από τη φυλακή. Έχει αναγκαστικά επιλέξει να συνεχίσει να ψεύδεται για να προστατεύσει αγαπημένα πρόσωπα στην Αργυρώ, την Μαρίνα και κυρίως τον Αντώνη Φραγκιαδάκη. Αντιλαμβάνεται τη βαρύτητα της κατάστασης και αισθάνεται ευγνωμοσύνη για τον Μαθιό, που παρότι τραυματισμένος, ανέλαβε την ευθύνη για τον τραυματισμό του, προστατεύοντας τον Νικηφόρο. Ωστόσο, η πορεία των μυστικών και των ψεμάτων τους την έχει οδηγήσει σε ένα σημείο όπου αισθάνεται ότι πρέπει να βάλει τέλος. Έχει αποφασίσει να αποκαλύψει στον γιο της την αλήθεια, πρωτού προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε αναστάτωση μετά την αντίδρασή του στο νέο ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του πατέρα του. Δεν αισθάνεται περήφανος για την πράξη του, που έγινε πάνω σε μια παρόρμηση της στιγμής, και αγωνιά για την κατάσταση του Μαθιού.. Η ανησυχία του για την κατάσταση του Μαθιού παραμένει μεγάλη. Εξακολουθεί να θεωρεί τον Μαθιό ως πατέρα του και παράλληλα αισθάνεται προδομένος από τον κολλητό του, Μανόλη, για τη σιωπή του.

ΘΟΔΩΡΑ
Η Θοδώρα συνεχίζει να ακολουθεί τις οδηγίες του Αντώνη Φραγκιαδάκη και να κρατάει μυστικό πως είχε παρεξηγήσει το παραμιλητό του αδελφού τους μέσα στον ύπνο του κι είχε πιστέψει πως ο Μανωλάκης είχε δει τον Πετρή να σκοτώνει τον Στεφανή, και το είπε στον Αστέρη με τις γνωστές συνέπειες.

Στα επόμενα επεισόδια η εγκυμοσύνη της προχωρά, αλλά η ψυχολογική της κατάσταση επηρεάζει ακόμα και το έμβρυο. Οι γιατροί συνιστούν ξεκούραση και ηρεμία, αλλά εκείνη βρίσκεται σε απόγνωση και έντονη εσωτερική ταραχή. Η αλήθεια ανατρέπει τα πάντα όταν ο Γιώργος την ανακαλύπτει, θέτοντας τέλος στην αναμονή. Η σχέση τους κινδυνεύει να καταρρεύσει ανεπανόρθωτα.