Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Στέλλα είναι μια όμορφη και δυναμική νεαρή γυναίκα, κόρη της Ματούλας και του Χρηστίδη. Παρότι ξεκινά την εργασία της στον κόσμο του «Παραδείσου» ως πωλήτρια, έχει υπερβολικά φιλόδοξα σχέδια. Είναι αποφασισμένη να τα πραγματοποιήσει, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Με έλλειψη ηθικών φραγμών, η Στέλλα είναι αποφασισμένη να ανταγωνιστεί την Αμαλία και να πάρει από αυτήν ό,τι της ανήκει. Ακόμη και το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Σίμος για την Αμαλία, δεν αποτελεί εμπόδιο για την Στέλλα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ποια είναι η Στέλλα…

Ο Ντίνος είναι αφοσιωμένος στο να αναστήσει τον «Παράδεισο» από την καταστροφής του. Καθώς προσπαθεί με κάθε τρόπο να επαναφέρει την αίγλη του, συνειδητοποιεί ότι η πρόσληψη νέου προσωπικού είναι απαραίτητη. Η επιλογή της Στέλλας στη θέση πωλήτριας φαίνεται ιδανική, καθώς είναι νεαρή και εντυπωσιακή. Ωστόσο, αυτή η γοητευτική νεαρή γυναίκα είναι έτοιμη να ανάψει νέα «φωτιά» στον «Παράδεισο»…

Η Στέλλα είναι κόρη του Χρηστίδη, του διεφθαρμένου αστυνομικού, και της Ματούλας. Ο Χρηστίδης πέθανε από τα χέρια του πατέρα της Μιράντας. Η Στέλλα, που υποδύεται η Μέγκυ Σούλι, φτάνει στην Αθήνα για να βρει τη μητέρα της και να αναζητήσει εργασία. Η Ματούλα, ψάχνοντας λύσεις, της προτείνει να εργαστεί στον «Παράδεισο», μια επιχείρηση με πολλές προοπτικές.

Αρχικά, η Στέλλα αποδέχεται τη θέση της πωλήτριας στο πολυκατάστημα. Παρόλα αυτά, οι φιλοδοξίες της είναι πολύ μεγαλύτερες. Οι πραγματικοί της στόχοι αφορούν υψηλότερες θέσεις και ευκαιρίες. Αντικρίζοντας την Αμαλία, ανακαλύπτει αργότερα ότι είναι η ετεροθαλής αδερφή της, αλλά αρχικά νιώθει ζήλια για τη ζωή της και σχεδιάζει να αποκτήσει όσα έχει η Αμαλία. Η Στέλλα δεν διστάζει να προχωρήσει σε ακραίες πράξεις για να πετύχει τον σκοπό της.

Στο μεταξύ, ο πλούσιος επιχειρηματίας Σίμος Πολύζος, που υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, γίνεται αντικείμενο του ενδιαφέροντος της Στέλλας. Αν και αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον του Σίμου για την Αμαλία, η Στέλλα επιδιώκει να τον κατακτήσει, ώστε να ανέβει κοινωνικά. Οι προσπάθειές της περιλαμβάνουν και παρεμβάσεις για να αποτρέψει την Αμαλία να πλησιάσει τον Σίμο.

Από την άλλη πλευρά, η Αμαλία, γνωρίζοντας την αλήθεια ότι είναι αδερφές με τη Στέλλα, προσπαθεί να την προσεγγίσει. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, γρήγορα ανακαλύπτει το σκοτεινό χαρακτήρα της Στέλλας, γεμάτο μίσος και φθόνο. Έτσι, καταλήγει να αντιμετωπίσει την αδελφή της ως αντίπαλο, καθώς η Στέλλα αποδεικνύεται ίδια ο πατέρας της…