Στο αρχοντικό Προβιού, οργανώνεται το δείπνο προς τιμήν των κουμπάρων. Η προετοιμασία για την βραδιά βρίσκει τον Χρήστο σε κατάσταση σοκ μετά από την δυσάρεστη πρώτη σεξουαλική εμπειρία του, ενώ η ομορφιά της Ιουλίας συζητιέται έντονα από τους καλεσμένους, προκαλώντας αμηχανία στην οικογένεια Σκούταρη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Παράλληλα, προσωπικές συζητήσεις και μικρές ιστορίες αναπτύσσονται στο περιθώριο του δείπνου, με τον Στασινόπουλο να έχει μια ειλικρινή συνομιλία και τον Ρήγα να προσπαθεί να ξεφύγει από την επίμονη Βαγγελίτσα.

Η Ιουλία έχει μια ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της βραδιάς, που ανησυχεί τους πάντες. Η ίδια φοβάται μήπως αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της, Η Χάδω γεμίζει υποψίες και ο Γιωργίκης είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για την κατάσταση της Ιουλίας, με την Στάσα να προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη για την κόρη της. Την ίδια ώρα, η αστυνομία πιάνει της κοπέλες που εκδίδονται στον λόφο του φρουρίου, ενώ ο Γιωργίκης μεταφέρει την Ιουλία στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στο μεταξύ η Κυριακούλα μαθαίνει τυχαία για την αδιαθεσία της Ιουλίας και να αποφασίζει να την επισκεφτεί στο νοσοκομείο, αναζητώντας απαντήσεις για τη φύση της σχέσης της με τον γιο της.