Η εξαφάνιση του Αντρέα προκαλεί έντονη οργή στον Τηλέμαχο, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι ευθύνεται ο Μαθιός για το συμβάν και μαζί με τον Μανούσο Μουντάκη, σχεδιάζουν εκδίκηση εναντίον του, ενώ η Καλλιόπη αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να αποτρέψει πιθανό χτύπημα.

Η ανακάλυψη όπλων στο οινοποιείο οδηγεί τον Παύλο στο κρατητήριο. Μια τηλεφωνική συνομιλία του Χρήστου με την Εύα τον γεμίζει αμφιβολίες σχετικά με τη σχέση της με τον αδερφό της, προκαλώντας υποψίες και αναστάτωση. Η Θοδώρα προσπαθεί ανεπιτυχώς να προσεγγίσει τον Γιώργο, ο οποίος δείχνει να έχει απομακρυνθεί συναισθηματικά. Τέλος, η Αργυρώ και η Βασιλική συμφιλιώνονται, ξεπερνώντας ότι τις χώρισε.

Η Νάντια, πληγωμένη, αποφασίζει να καταφύγει στο σπίτι του Γιώργου, ψάχνοντας χρόνο για να σκεφτεί την επόμενη κίνησή της, ενώ ο Βαγγέλης, την συμβουλεύει να διεκδικήσει ότι της ανήκει.

Ο Αστέρης, σε μια συζήτηση με τον Μύρο, αναφέρεται στον μυστηριώδη άνδρα με το τατουάζ, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι αποκαλύπτει στοιχεία που αφορούν τον Μαθιό. Τα λεγόμενά του ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου και οι συνέπειες είναι απρόσμενες.

Ο Παύλος παραμένει φυλακισμένος, ενώ ταυτόχρονα ο Τηλέμαχος απειλεί ανοιχτά τους Σταματάκηδες για την εξαφάνιση του Αντρέα.

Ο Χρήστος και ο Αντώνης βάζουν ένα στοίχημα, το αποτέλεσμα του οποίου είναι κρίσιμο για το μέλλον του Παύλου. Παράλληλα, η Βασιλική ετοιμάζει μια έκπληξη για τον Μαθιό, ενώ η Εύα, αντιμετωπίζοντας πίεση από τον εισαγγελέα, συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο, μπαίνοντας ακόμη πιο βαθιά στο παιχνίδι.