Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 105 – Η Αμαλία και ο Ντίνος αποφασίζουν ότι το φιλί τους ήταν ένα λάθος και δεν πρόκειται να το επαναλάβουν. Ωστόσο, βαθιά μέσα τους, αντιλαμβάνονται ότι το πάθος που νόμιζαν πως είχε εξαφανιστεί, απλά σιγοκαίει και εξελίσσεται με εκείνο το φιλί!

Ο Παράδεισος Των Κυριών Β Κύκλος Επεισόδιο 105 – Η Αμαλία παραιτείται απο τον παράδεισο

Η Αμαλία δεν μπορεί να ξεχάσει τη στιγμή που βρέθηκε ξανά στην αγκαλιά του Ντίνου και συνειδητοποιεί ότι δεν νιώθει το ίδιο όταν είναι με τον Σίμο. Ωστόσο, ο Σίμος είναι πλέον ο σύζυγός της και ο Ντίνος ανήκει στη μητέρα της. Γνωρίζει ότι δεν μπορούν ποτέ να είναι μαζί ξανά, αλλά κάθε φορά που τον βλέπει, θα θυμάται το φιλί τους και όλες τις εμπειρίες τους. Και αυτό δεν μπορεί να το ανεχθεί, γι’ αυτό αποφασίζει να παραιτηθεί!

Όλοι στον “Παράδεισο” σοκάρονται με αυτήν την απόφαση και καθώς προσπαθούν να ανακαλύψουν τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν να εγκαταλείψει μια θέση που επιθυμούσε τόσο παθιασμένα, εκείνη δικαιολογεί την απόφασή της στον πατέρα της. Του λέει ότι το έκανε επειδή πλέον η θέση της είναι δίπλα στον σύζυγό της! Πρέπει να αφοσιωθεί στον γάμο της και στο να κάνουν μια οικογένεια μαζί! Ακόμα, υποδηλώνει ότι θα ήθελε να φύγουν μακριά, για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Παράλληλα, οι υποψίες της Ζαχαρούλας ανησυχούν τον Βύρωνα, ο οποίος αποφασίζει να επισκεφθεί το γυναικολόγο της Ηλέκτρας.

Εκεί, μαθαίνει πολλές απρόσμενες αλήθειες που δικαιώνουν την Τζένη. Αυτή ήταν εκείνη που πρώτη τους ανοίγει τα μάτια για το θέατρο που εκτυλίσσεται με την εν διαστάσει σύζυγό του… Είναι γεγονός ότι η Ηλέκτρα όχι μόνο δεν πρόκειται να γίνει μητέρα, όπως προσποιείται με το μαξιλάρι στην κοιλιά της, αλλά ούτε ποτέ ήθελε να γίνει. Γι’ αυτό είχε απευθυνθεί στο γυναικολόγο!

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ