Ο Μιχάλης σαστισμένος απέναντι στον σοβαρό Παύλο και τον σοκαρισμένο Στελή, δεν μπορεί να πιστέψει πως βρέθηκε κατηγορούμενος για το ναυάγιο. «Πήρα τηλέφωνο 100 φορές… άλλες τόσες πήγα και το είπα στα γραφεία της εταιρείας στα Χανιά, το ξέρουν όλοι, σίγουρα θα θυμούνται πόσο επέμενα», λέει και ξανά λέει, όμως η υπογραφή του υπάρχει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

«Σου το είπα… Πιάστηκαν από την υπογραφή σου και αυτό τους είναι αρκετό δυστυχώς… Μιχάλη λυπάμαι αλλά δεν σε εκπροσωπώ πια εγώ σ’ αυτή τη δίκη…Συγγνώμη αλλά καταλαβαίνεις τη θέση μου… Ήσουν ο βασικότερος μάρτυρας κατηγορίας… Τώρα πια όμως…», του εξηγεί ο Παύλος και φεύγει βιαστικός αφήνοντας τον στα χαμένα.

Την ίδια ώρα, ο Βασιλείου ξεσπάει σε γέλια μαθαίνοντας ότι ο Αργυράκης είναι κατηγορούμενος μαζί του, ενώ ο Παντελίδης με ικανοποίηση του λέει:

«Όποιος ψάχνει βρίσκει. Και εκείνο το έγγραφο με την υπογραφή του Αργυράκη για την επισκευή του καταπέλτη αποδείχτηκε πολύ χρήσιμο… Κρίμα για εκείνον. Δεν ήξερε με ποιον έμπλεκε… ούτε εκείνος, ούτε ο Παπαδάκης».

Στο μεταξύ, η αστυνομία βρίσκει τον Μάκη στο συνεργείο και τον συλλαμβάνει. Η Λίνα βλέποντας τον να βογκάει από τον πόνο ξεφεύγει από την Χριστίνα που την συγκρατεί και ορμά πάνω του ζητώντας να τον αφήσουν.

«Μην ανησυχείς! Παρεξήγηση είναι! Το ακούτε; Αθώος είμαι. Έτυχε να περνάω από το δρόμο κι είδα κάποιους να βάζουν εκείνο τον μηχανισμό!Έσωσα δυο ζωές και θα την πληρώσω από πάνω;», φωνάζει ο Μάκης και ο αστυνομικός τον χτυπά πάλι τον βάζουν με βία μέσα στο περιπολικό και φεύγουν.

Η Χριστίνα με κλάματα ρωτά τον Κλέωνα γιατί ο Μάκης πήγε να στο συνεργείο, κι εκείνος της εξηγεί: «Ήρθε να κρυφτεί, φοβόταν μην τον βρούνε στην αυλή και μπλέξεις κι εσύ… αλλά ήρθανε συστημένοι οι ασφαλίτες, ήξεραν ότι δουλεύει εδώ…» και της υπόσχεται πως θα βρεθεί τρόπος να τον σώσουν.