Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία μαθαίνει ότι είναι έγκυος, όμως χωρίζει τον Γρηγόρη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία μαθαίνει ότι είναι έγκυος

Η Ιουλία Σκούταρη βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη σε μια κρίσιμη κατάσταση, καθώς έχασε ξαφνικά τον πατέρα της, τον Νικόλα. Στον αγώνα της να συνέλθει από αυτήν την απώλεια, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Η μοναδική πηγή ευτυχίας της είναι ο έρωτας που ζει με τον Γρηγόρη, με τον οποίο σχεδιάζουν να το σκάσουν από τον Τύρναβο.

Παρόλα αυτά, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια η ζωή της θα ανατραπεί εκ νέου, καθώς η Ιουλία βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, όπου υποβάλλεται σε διάφορες ιατρικές εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτών των εξετάσεων ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος από τον Γρηγόρη.

Όταν έρχεται αντιμέτωπη με αυτήν την ανακάλυψη, συνταράσσεται και δεν τολμά να μοιραστεί αυτήν την είδηση με κανέναν. Κατανοεί τον σοβαρό χαρακτήρα του προβλήματος, τόσο για τη ζωή της όσο και για την οικογένειά της. Η μητέρα της, Στάσα, και ο αδελφός της, Ρήγας, είναι εχθροί της οικογένειας Ραζίνη, καθώς ο πατριάρχης τους, Στράτος, κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα της Ιουλίας.

Παρά ταύτα, κανείς δεν έχει ακόμα κατορθώσει να αποδείξει την ενοχή του, καθώς το όπλο του εγκλήματος παραμένει αγνοούμενο. Έτσι οι έρευνες της αστυνομίας περιπλέκονται ακόμα περισσότερο.

Κι ενώ ο διοικητής Στασινόπουλος, ψάχνει την αλήθεια, η Ιουλία γνωρίζει ότι ο πατέρας του Γρηγόρη είναι ο δολοφόνος του δικού της, αλλά αποφασίζει να κρατήσει αυτό το μυστικό και να αφήσει τον αγαπημένο της να πάρει την πρωτοβουλία και να αποκαλύψει εκείνος όλη την αλήθεια.

Παράλληλα, ο νεαρός ανακαλύπτει ότι ο Γιωργίκης Προβιός έστειλε προξενιό στην Ιουλία και αποφασίζει να τη συναντήσει κρυφά στο νοσοκομείο. Εκείνη του διαβεβαιώνει ότι δεν σκοπεύει να παντρευτεί κανέναν άλλον, αλλά τον παρακινεί να αποκαλύψει την αλήθεια ότι ο πατέρας του έχει σκοτώσει τον δικό της πατέρα.

Παρόλα αυτά, ο Γρηγόρης αρνείται να προδώσει τον Στράτο, φοβούμενος ότι θα εκτελεστεί. Η έλλειψη δικαιοσύνης για τον θάνατο του πατέρα της, του Νικόλα, στενοχωρεί την Ιουλία βαθιά κι έτσι δεν αποκαλύπτει στον Γρηγόρη ότι είναι έγκυος στο παιδί τους και αρχίζει να αμφιβάλλει για τη σχέση τους.

Οι ημέρες περνούν δύσκολα και η Ιουλία αντιμετωπίζει διάφορες εσωτερικές συγκρούσεις. Γνωρίζει ότι η αγάπη της με τον Γρηγόρη είναι απαγορευμένη και σημαδεμένη από την δολοφονία του πατέρα της, επιλέγει να του κρατήσει το μυστικό της εγκυμοσύνης και να τον απομακρύνει από τη ζωή της.

Κάποια στιγμή, όταν παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, αποφασίζει να ζητήσει από τον Γρηγόρη να χωρίσουν. Του ζητά να την ξεχάσει για πάντα και να μην κοιτάξει πίσω. Ο Γρηγόρης, ωστόσο, αντιδρά με αποφασιστικότητα και δηλώνει πως είναι έτοιμος να παλέψει για την αγάπη τους.