Οι επόμενες εξελίξεις της δραματικής σειράς «Σασμός» θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, με τον Μανώλη να ζητά κάτι από την Καλλιόπη, φέρνοντας τη σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Γιακωβάκης ασκεί έντονη πίεση σε εμπλεκόμενους και μη, για να ανακαλύψει ανεξιχνίαστους φόνους και να τερματίσει την εξοντωτική διαμάχη μεταξύ των Βρουλάκηδες και των Σταματάκηδες.

Στο μεταξύ, οι εντάσεις ανάμεσα στην Αργυρώ, τη Βασιλική και την Καλλιόπη φτάνουν στα άκρα, με την Βρουλάκαινα να διώχνει την πεθερά της από το σπίτι. Την ίδια στιγμή, ο παπάς Μιχάλης κάνει προσπάθειες να πείσει τη Βασιλική να τα ξανά βρει με την Αργυρώ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα…

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μανώλης ζητά από την Καλλιόπη κάτι ως αντάλλαγμα για το άλλοθι που έδωσε στον Μαθιό, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, θέτοντάς την σε δύσκολη θέση. Ωστόσο η Καλλιόπη τελικά θα πράξει όπως ζητάει ο Μανώλης στα επόμενα επεισόδια του «Σασμός», δηλαδή θα του παραχωρήσει το κτήμα που θέλει.

Ο Μαθιός και ο Αστέρης προσπαθούν να ανακαλύψουν γιατί η μητέρα τους σκοπεύει να παραχωρήσει την ιδιοκτησία του κτήματος στον Μανώλη. Όταν τη ρωτούν, εκείνη αποφεύγει να τους πει το παραμικρό, ενώ αργότερα καλεί τη Στέλλα για να γράψει το κτήμα στον Μανώλη.