Κάνε ότι κοιμάσαι 2ος Κύκλος Επόμενα Επεισόδια: Ποιος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Σταύρου; Πώς διέρρευσε το βίντεο του βιασμού της Μαργαρίτας; Γιατί ο Σταματάκης γίνεται ξαφνικά επιθετικός με τη Δέσποινα; Η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι εδώ με νέο κύκλο επεισοδίων…

Κάνε ότι κοιμάσαι 31/10 Επεισόδιο 16

Επεισόδιο 16. Ο Νικόλας δίνει στην Άννα τις αποδείξεις ότι ο Λημνιός σκότωσε τους δύο άνδρες. Ο Σταματάκης προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του με την Πέρσα και να συμφιλιωθούν ξανά. Παραδέχεται πόσο πιεσμένος είναι και πόσο εύκολα παραλογίζεται το τελευταίο διάστημα.

Στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο, αρχίζει έρευνα για το βίντεο που διέρρευσε με τη Μαργαρίτα και τον Σταύρο. Ανησυχώντας ότι η μαθήτρια έπεσε θύμα βιασμού, η Πέρσα την πιέζει να της πει τι προηγήθηκε πριν από την καταγραφή του σοκαριστικού βίντεο, που είδε όλο το σχολείο στα χακαρισμένα τους κινητά.

Ο Σταύρος απειλεί να καρφώσει τον Λάμπη, επειδή η Μαργαρίτα στο βίντεο έχει κάνει χρήση των ναρκωτικών που εκείνος της έδωσε. Ο Γιώργος αρνείται ότι ευθύνεται για τη διαρροή του βίντεο στους μαθητές.

Η Δάφνη προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην εμπιστοσύνη της για τον Λημνιό και τις φήμες για τον πρώην σύζυγό της, που απειλούν την πολιτική της δραστηριότητα. Ποιο είναι το πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον που παρακολουθεί τα μυστικά της;

Η Έφη καβγαδίζει με τις φίλες της παίρνοντας το μέρος του Σταύρου και αμφισβητώντας ότι βίασε τη Μαργαρίτα. Ο Νικόλας προσπαθεί να στηρίξει τη Μαργαρίτα, αλλά εμποδίζει τους μαθητές να περιθωριοποιήσουν τον Σταύρο και να τον διώξουν με υπογραφές. Ο Σταματάκης ζητάει πάλι τη βοήθεια της Χρύσας, ελπίζοντας σε έναν διακριτικό χειρισμό της υπόθεσης από την Αστυνομία και το Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών.

Η Λέτα χρειάζεται τη μητέρα της όσο ποτέ και η Έφη βρίσκει έναν φίλο και σύμμαχο στο πρόσωπο του Λημνιού. Η Ζωή παραπονιέται στην Μπετίνα ότι ο «άγνωστος» γιος της από το παρελθόν, κοντεύει να διαλύσει την οικογενειακή τους ζωή.

Ποιος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Σταύρου; Πώς διέρρευσε το βίντεο του βιασμού της Μαργαρίτας; Γιατί ο Σταματάκης γίνεται ξαφνικά επιθετικός με τη Δέσποινα;