Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος έπειτα από λίγες μέρες νιώθει να ψυχοπλακώνεται, κι έτσι αποφασίζει να επιστρέψει στην Ισπανία… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: ο Στάθης αποφασίζει να φτιάξει την σχέση του με την Αρετή

Ο Μάνος και η Μαρίνα σε μία επίσκεψη τους στον γυναικολόγο γνωρίζουν ένα ευχάριστο ζευγάρι, τον Χάρη (Ανδρέας Βούλγαρης) και την Ρένα (Πολυξένη Σάββα). Αρχίζουν να περνάνε χρόνο οι τέσσερίς τους, χωρίς όμως ο Μάνος και η Μαρίνα να ξέρουν πως ο Χάρης διατηρούσε παράλληλη σχέση με την ξαδέρφη της γυναίκας του, την Στέλλα.

Γνωρίζοντας πλέον ότι το παιδί που περιμένουν είναι αγοράκι, ανακοινώνουν στον Ισίδωρο πως θα του δώσουν το όνομα του κι εκείνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αργότερα, ο Μάνος βλέπει την Ιουλία και τον Στάθη να συναντιούνται τυχαία στο ελαιοτριβείο. Τα αίματα ανάβουν, αρχίζουν να τσακώνονται κι εκείνος παρακολουθεί άναυδος.

Από την άλλη, ο Στάθης έχει αποφασίσει να φτιάξει την σχέση του με την Αρετή, καθώς θεωρεί ότι αυτό είναι καλό για όλους. Έτσι, κάποια στιγμή της κάνει ένα κομπλιμέντο κι εκείνη πιστεύει πως τα μάγια έφεραν αποτελέσματα.

Αρχίζει να κάνει όνειρα ότι θα ξανασμίξουν, την ώρα που η Ιουλία παρεξηγεί τον πρώην αγαπημένο της όταν τον βλέπει σε μια περίεργη συνάντηση με την Δήμητρα.

Έπειτα από το πάθημα του Πότη, η Άννα αναθεωρεί την γνώμη της για τον Βαγιάκο και νιώθει μεγάλη έλξη για εκείνον. Και η Αλκμήνη, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, αναθεωρεί κάποια πράγματα στη σχέση της με την Αντωνία, η οποία πέφτει από την σκάλα στο εργαστήριο, χτυπάει το κεφάλι της και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Τότε, λοιπόν, η Αλκμήνη καταλαβαίνει πόσο πολύ την αγαπάει και ξανά σκέφτεται σοβαρά την πρόταση γάμου που της έκανε πριν λίγες μέρες.