Η Γη της Ελιάς: η Ασπασία τον τσακώνει με 200 χιλιάδες ευρώ στα χέρια και τον στριμώχνει για να της πει που τα βρήκε… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία πιάνει τον Δημοσθένη με 200 χιλιάδες ευρώ στα χέρια

Ο Ορέστης αρχίζει να έχει συναισθήματα για την Δήμητρα και επιδιώκει να ξαναβρεθούν ενώ η φιλία του με τον Γιώργη δένει όλο και περισσότερο και η αγάπη που έχουν και οι δύο για την θάλασσα τους φέρνει πιο κοντά.

Πηγαίνουν μια βόλτα με το σκάφος του και η Ευτυχία για ακόμα μία φορά αισθάνεται παραγκωνισμένη και δεν κρύβει την ενόχληση της. Η επόμενη που κάνει βόλτα με το σκάφος, και μάλιστα εκπαιδεύεται στην πλοήγηση, είναι η Δήμητρα, η οποία όπως όλα δείχνουν απολαμβάνει την συντροφιά του Ορέστη.

Εκείνος παράλληλα, ετοιμάζεται για για τα εγκαίνια του γυμναστηρίου και με το που ανοίγει ο Κουράκος σπεύδει για την πρώτη του προπόνηση. Από την άλλη, ο Δημοσθένης μαθαίνοντας για την φυγή της Εύας εξοργίζεται, καθώς καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να πάρει πίσω τα χρήματα που της δάνεισε. Ταυτόχρονα, πιέζει τον Κωνσταντίνο να γυρίσει στις βρομοδουλειές, αλλά εκείνος δεν κάνει βήμα πίσω.

Αργότερα, η Ασπασία τον τσακώνει με 200 χιλιάδες ευρώ στα χέρια και τον στριμώχνει για να της πει που τα βρήκε. Την ίδια ώρα, χωρίς εκείνη να ξέρει το παραμικρό, ο Φίλιππος είναι έτοιμος να ανάψει φωτιά σε όλους, θέλοντας να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς, πριν φορέσει το χακί.

Ένας από αυτούς είναι η συγγένειά του με την Ειρήνη, που πλέον δεν μπορεί να κρύβει. Έτσι, φτάνει στο σπίτι του Δημοσθένη, όμως σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, την τελευταία στιγμή η Βασιλική τον πείθει να μην αποκαλύψει την αλήθεια.

Έτσι, ο Φίλιππος βρίσκει μια δικαιολογία για την ξαφνική επίσκεψή του, όμως ο Δημοσθένης παρεξηγεί το ενδιαφέρον που δείχνει για την κόρη του και πιστεύει ότι την βλέπει ερωτικά.